Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

Glumele anului aparțin doamnei Mihaela Mereuţă, noul director de la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ

Astăzi, doamna Mihaela Mereuţă, noul director de la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ, a fost votată oficial de plenul Consiliului Județean Neamț.

În timpul discursului dumneaei, de o înaltă ținută, a făcut fără să își dea seama o mulțime de ”glume” pentru unii dintre consilierii județeni. Ba i-a invitat la bibliotecă, ba le-a cerut să fie partenerii bibliotecii, ba le-a povestit de ce cărți importante sunt pe la bibliotecă.

Vă dați seama că la câți consilieri județeni au abonament la bibliotecă, majoritatea au gustat din plin invitațiile doamnei director. Se vedea pe fețele unora mimica specifică oamenilor de știință, transpirația provocată de emoția colecțiilor de cărți, frustrarea că nu au reușit să citească decât jumătate din volumele de la bibliotecă și în ochii lor sclipea licărirea aceea inteligentă și plină de dorință de bălăceală beletristică.

I.R.
5 comentarii la “Glumele anului aparțin doamnei Mihaela Mereuţă, noul director de la Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ

 1. Stefan

  Daca esti bibliotecar nu inseamna ca esti si un mare carturar !Tot asa, daca esti consilier nu inseamna neaparat ca esti analfabet ori incult!E adevarat ca nivelul de educatie si competenta a scazut mult in ultimii ani la CJ, dar e bine sa fim mai retinuti…

  Raspunde
 2. Lolita

  Stima pentru doamna !
  Data viitoare sa-i puna sa dea un HCL prin care se obliga sa citeasca 2 carti pe saptamina pe toata durata mandatului de consilier.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *