Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Gabriel Pavăl, consilier județean – IN MEMORIAM

Într-o dimineață de luni, în plină vară, Dumnezeu a avut alte planuri cu colegul nostru Gabriel Pavăl și deși mai avea foarte multe de făcut pe pământ, l-a trimis în Ceruri! Vestea dispariției lui ne-a întristat amarnic pe toți – consilieri județeni, oameni politici, cunoscuți! Aripa nemiloasă a morții a șters toate planurile noastre, lăsând în loc regrete și dovada neputinței noastre în fața destinului!
Rămas bun, drag coleg!
Să-ți fie calea spre Cer luminată!
Îți vom păstra veșnică amintirea!

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț
7 comentarii la “Gabriel Pavăl, consilier județean – IN MEMORIAM

  1. NECULAI PUSACASU

    Domnule GABI ne-ai pus in situatia sa ne luam ramas bun si sa ne zicem ADIO prea devreme. Am tot sperat, ca si tine, ca si familia ta , ca se mai poate repara ceva. N – a fost sa fie. Cred ca am fost printre ultimii colegi cu care ai mai avut rabdare sa vorbesti. Am constatat lucruri grele. De ce mi-a fost frica nu am scapat niciunul. Te-ai multumit sa ne mai auzi odata si ai plecat in ceruri. Cred ca ai plecat prea repede. Ca si coleg si prieten iti doresc sa-ti gasesti linistea si mantuirea. Vorbele si cuvintele sunt prea simple pentru ce-ai fost. Impreuna cu familia mea iti vom pastra, cat vom mai fi si noi, vesnica amintire. Dumnezeu sa te aiba in paza, sa-ti dormi linistit somnul de veci! Dumnezeu sa te ierte iar urmasii sa te pomeneasca!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *