Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

FOTO: 16 ani, frumoasă, îngrijită, dar luată de salvare după ce a fumat ceva…

La acest sfârșit de săptămână, un tânăr și prietena lui de 16 ani au mers pe malul Bistriței să fumeze o țigară mai specială… Amândoi au fost salvați în ultimul moment înainte de a cădea în apă, fiind trecuți în partea cealaltă de parapet, chiar de un consilier local care trecea prin zonă.

Băiatul nu se mai putea ține pe picioare și fata striga după ajutor. După ce i-am trecut în cealaltă parte de parapet băiatul și-a revenit puțin, dar fata s-a ghemuit brusc și a leșinat. Le-am acordat primul ajutor și am chemat salvarea. Au spus că au fumat o țigară…”, ne-a declarat consilierul local.

Cei de pe ambulanță s-au obișnuit deja cu astfel de cazuri care au devenit zilnice la Piatra-Neamț. Mai rămâne ca noi, pietrenii, să ne obișnuim cu aceste scene, deoarece poliția e în incapacitatea de a lua măsuri radicale, fiind vorba de multe ori de substanțe neinterzise de lege care sunt vândute ca îngrășământ pentru flori, de exemplu.

Totuși, avem distribuitori, avem furnizori, avem cam tot ce trebuie mai puțin pe cineva care să găsească modalitatea legală de a-i opri.

I.R.
3 comentarii la “FOTO: 16 ani, frumoasă, îngrijită, dar luată de salvare după ce a fumat ceva…

 1. mickey999

  Ehe-heeei! Eu la 16 ani visam sa ajung in America.

  De buna seama astia au apasat pe butonul greshit ca au trecut de America si au ajuns pe alta planeta!
  Sau poate au confundat casca pentru scooter cu cea de cosmonaut…

  Vezi dom’le ce inseamna progresul si noua tehnologie de teleportare??
  Tzac-pac (ma’ntzelegi ?) si te-ai teleportat imediat unde vrei!
  Toata treaba e sa ai echipamentl adecvat, deh….

  🙂 🙂 🙂

  Raspunde
 2. MIHAI

  Mai SPECIAL, au vrut ei sa faca cu totu si cu totu altceva , presupuneti D vstra , Numai ca inainte ptr curaj ,stare mai speciala au tras si mahoarca , timp in care domnisoara sa gandit sa nu ajunga ca n versurile cu : Sunt un tata Exigent Si am sa i pun un Sterilet ! moment in care a luat o cu vertij .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *