Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 19 iulie 2018
  • :
  • :

 Florin Asmarandei, de la ISU Neamț, medalii la Campionatele Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor

În perioada 7-17 august, la Los Angeles, în Statele Unite, se desfășoară WPFG (World Police and Fire Games), la care participă pompieri și polițiști din peste 60 de țări
Plutonierul Florin Asmarandei – comandant de echipaj la Detaşamentul de pompieri Roman a obținut medalia de aur la proba de  aruncare a ciocanului și medalia de bronz la proba de aruncare a  greutății, în  cadrul Jocurilor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor.

Atletul romașcan Florin Asmarandei, în prezent legitimat la CS Știința Municipal Bacău, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț la Detașamentul de pompieri Roman, participă pentru a patru oară la  Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.

Pe lângă probele de aruncarea ciocanului și aruncarea greutății, la care a fost răsplătit cu medalii,  Florin Asmarandei va mai participa la aruncarea discului și suliță.

sursa: ISU Neamț

Felicitări și mult succes la probele viitoare!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *