Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Femeie surprinsă furând dintr-un magazin alimentar din Piatra-Neamț

Polițiștii nemțeni solicită sprijin de la cetățenii care cunosc persoana din imagini. Acestea au fost surprinse la data de 05 octombrie 2017, într-o unitate alimentară din municipiul Piatra-Neamț, în intervalul orar 17.00-18.00, când de pe vitrina magazinului ar fi fost sustrasă suma de 150 de lei.

Persoanele, care au date despre femeia surprinsă de camerele video, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze Poliția prin numărul unic de urgenţă 112.
20 comentarii la “Femeie surprinsă furând dintr-un magazin alimentar din Piatra-Neamț

 1. Adri

  Dar pe cei care fura-n fata la cantar nu-i filmeaza nimeni ?! Bine inteles ca furtul e furt si trebuie pedepsit insa se face prea mult tam-tam pentru 150 de lei iar apoi de ce nu au asigurare impotriva rapirii ca-n toate statele ca sa nu mai planga atata ?!

  Raspunde
 2. Alexandra

  Și-a găsit justificare pentru furt?! Nu pot sa cred ce spun unii…cum adică a furat de nevoie?! Pai așa…..am și eu „nevoie” de vreo 1000 Ron că tot vin sărbătorile…… ALOO …Romania….FURTUL E FURT SI ATAT! Trebuie pedepsita.

  Raspunde
 3. NELU

  NU ZAU ! de 2 luni si un pic NU au reusit sa acopere Pierderea de 150 ron ?? Pai ce vanzatoarele de acolo Nu stiu sa spuna si ele ca Altele ,, Vai Va rog sa ma scuzati DAR nu avem marunt ! 50 bani , 30 bani , 95 bani si uite asa Azi de la unul ,Maine de la altul Sa Acoperit pierderea , Ca sa Nu mai spunem ca daca mai au si un Client Cherchelit ,care comanda 2,5 kg pulpe ,piept , tacam , ii mai arati ,, il imbeti de cap ,, ca ai niste cremwusti , burger , fudulii proaspete , deabia ce le am primit si cat se uita ,, Clientu,, faci cantaru de la 2,5 la 1 ,8 kg si astfel in sec 2 te ai scos ! Clientu de rusinea de a Nu fi comparat cu acela de i facea cosnita lui Domnu Vucea , nu mai comenteaza nimic ,

  Raspunde
 4. Mira Juv

  Incredibil cati sustinatori ai hotiei ! Cum sa justifici un furt? Pai , banii aia i se vor imputa vanzatoarei , poate mai amarata decat hoata. Ce sa ne mai mire ca suntem condusi de hoti , daca romanul gaseste justificare pt furt? X(

  Raspunde
  1. Robert Sandu

   E alta problema doamna.A ajuns sa fure de mîncare de nevoie.Dumneavoastra poate o duceti bine…Nu susțin furtul dar ma pun în pielea bietei femei.Legea e doar pt cei amarîti nu pt toți.Ar trebui sa va puneti semnul întrebarii daca aveti inima

   Raspunde
  2. Petronela Iacob

   Eu pe bătrânica din imagine nu o văd agresivă să jefuiască o persoană pe stradă… şi e condamnată de parcă ar fi făcut o crimă… iar hoţii adevăraţi sunt încă în locurile lor de muncā…ajutaţi tot de noi care le dam şpaga, să fure ìn continuare. LOGICA E CĂ HOŢUL ADEVÀRAT ESTE RESPECTAT IAR UN MURITOR DE FOAME ESTE BADJOCORIT PE FACEBOOK.

   Raspunde
 5. Addams Nancy

  Sunt zeci de persoane prinse zi de zi talharind si eliberati si daca o batranica din disperare a furat ceva de mancare ,gata,e dată in urmarire generala. Chiar batranii sunt la noi un pericol public, nu altii,la altii inchidem ochii…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *