Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

FAKE NEWS – Fostul director Lazăr Ioan NU a câștigat procesul cu Consiliul Județean Neamț

”Doctorul Lazăr dă de pământ cu Consiliul Județean Neamț”, ”Doctorul Lazăr a câştigat procesul cu Consiliul Judeţean”, ”Abuz la Spitalul Județean” și multe alte lozinci au umplut spațiul public după ce doctorul Lazăr, actualmente inculpatul Lazăr, a fost demis din funcția de director al spitalului din Piatra-Neamț.

Am aflat cum Emilia Arcan, pe atunci președinte al consiliului județean, a făcut un abuz, Soroceanu Daniela, pe atunci secretar al județului, a făcut nu știu ce ilegalități ca să îl demită pe Lazăr, am mai aflat cum va îi da bani consiliul județean lui Lazăr care câștigase procesul, ba, mai mult, am auzit că ar trebui și pus înapoi ca director. Desigur că am auzit și despre cum ziarpiatraneamt.ro vrea demisia lui Lazăr ca să îi facă pe plac PSD-ului și multe, multe alte minciuni.

Ei bine, Lazăr Ioan nu a câștigat decât o rundă a procesului, acesta terminându-se definitiv și irevocabil la Curtea de Apel Bacău – dosar 1168/103/2016 cu câștig total pentru Consiliul Județean Neamț și cu respingerea tuturor acuzațiilor și pretențiilor doctorului Lazăr Ioan, actualmente inculpat de către DNA pentru fapte de corupție săvârșite în calitate de director al spitalului din Piatra-Neamț.

Desigur că nimeni dintre cei care au dezbătut pe larg această temă nu au mai revenit asupra subiectului, lăsând impresia că inculpatul Lazăr Ioan a fost victima unei conspirații PSD-iste și a învins el prin tribunale, când de fapt o instanță de judecată a hotărât definitiv și irevocabil că el a fost dat afară pentru că merita să fie dat afară. Mai mult de atât, acum Lazăr este acuzat și trimis în judecată de către DNA pe motiv că a furat sute de mii de euro din banii spitalului.

Adevărul este că domnul Lazăr Ioan nu a câștigat nimic în afară de un proces în prima instanță și demiterea lui a fost perfect legală și justificată, numai că manipularea a fost una de anvergură. Numai la noi la ziar câte povești au ajuns despre susținerea lui Lazăr din partea SRI, povești la fel de false și nenorocite ca și toți foștii securiști care îl susțineau. Totul a fost o manipulare în favoarea unui om trimis acum în judecată pentru că ar fi furat pe rupte din banii spitalului.

Opinia noastră este că la Neamț avem un grup de foști securiști care nu înțeleg semnele care le indică că vremea lor a apus și vor cu orice preț să aibă controlul asupra unor lucruri, să influențeze lucruri și să manipuleze oameni. În acest scop, acest grup găsește modalități prin care să manipuleze oameni din presă, să-i cumpere sau pur și simplu să-i prostească pentru a-i folosi în special la a produce intoxicări.
Acești foști securiști bine organizați dau de multe ori impresia că ar fi în continuare activi și se învăluie singuri într-un nor de mister, nor spulberat de multe ori abrupt prin dosarele penale care li se fac și care demonstrează că în realitate nu au nicio susținere de la nici un serviciu în afară de cel paralel care și l-au creat singuri și pe care a venit vremea să îl cam închidă.

Iosub Robert
Un comentariu la “FAKE NEWS – Fostul director Lazăr Ioan NU a câștigat procesul cu Consiliul Județean Neamț

  1. Vasili

    Cum sa zic… foștii securiști…și actualii…dacă se pensionează la 49 de ani au o grămadă de timp sa mai facă una…alta…Dacă ar munci ca orice muritor până pe la 65…s-ar gândi la altele.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *