EXPOZIȚIE DE MĂRȚIȘOARE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ,,I.GERVESCU” SĂVINEȘTI

0

Această activitate se desfășoară în cadrul proiectului județean de voluntariat ,, Fii darnic, fii bun” proiect initiat de către Școala Gimnazială ,, I.Gervescu” Savinești în parteneriat cu Primăria comunei Savinești și Asociația ,,Solidaritate și Speranță” Filiala Săvinești. Peste 300 de mărțișoare și felicitări au fost realizate de către elevi din materiale diverse și sunt adunate într-o expoziție la nivelul școlii deschisă în zilele de miercuri și joi, urmând ca vineri aceste felicitări și mărțișoare să fie dăruite cu mult drag persoanelor nevoiașe și cu nevoi speciale din comuna Săvinești.

Obiectivele acestei acțiuni sunt acelea de a încuraja în rândul elevilor spiritul de colaborare, prietenie, întrajutorare, dezvoltarea creativitătii și imaginației copiilor prin implicarea acestora la acțiune cu idei și propuneri noi.

Articole, Actualitati Piatra Neamt, Cel mai important om din Neamt, Cultura, Stiri locale

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

  • marcaje-rutiere

    Marcaje rutiere

    Noile marcaje rutiere de presemnalizare a trecerilor pentru pietoni de pe ruta Piatra Neamț – Săvinești sunt cele mai bune măsuri luate până acum în materie de semnalizare rutieră. În sfârșit este clar și pentru șoferi când urmează o trecere de pietoni, indiferent de viteza cu care rulează.

Reclama sponsorizata

Sondaj

Dacă s-ar reînființa Partidul Comunist Român ați vota cu el la viitoarele alegeri ?

Reclama sponsorizata

Spatiu publicitar


invitatie

Euro Travel

Image Media

Rifil

Parking

oldtowncafe

Dolinex

Redzone Tuning

Grup Axa

Cescop

Pensiunea Troian

Taxi Luca

Romania Host

Computers Popa

talida

ajutor