Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Evaluarea Națională 2018: Rezultatele primei etape a repartizării computerizate la liceu

Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice a făcut public astăzi, 9 iulie, rezultatele primei etape a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor de clasa a VIII-a.
În acelaşi timp, școlile gimnaziale vor afișa și ele listele cu absolvenții repartizați și lista cu locurile neocupate.

Rezultatele repartizării în Neamţ  AICI

Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați se face în perioada 10-13 iulie. În perioada 16-18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

În perioada 16-18 iulie, Comisia judeţeană de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, repartizarea candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaţilor care nu au participat şi a celor care au participat, dar nu au fost repartizaţi în această etapă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *