Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Escroacă din Piatra-Neamţ: 12 infracţiuni de înşelăciune, cu un prejudiciu de peste 190.000 de lei

La data 7 iulie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, au depistat şi reţinut o femeie, din Piatra-Neamţ, bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda „Accidentul’’.

Din cercetărilor efectuate, a rezultat că în perioada noiembrie 2017- iulie 2018, femeia, în vârstă de 34 de ani, ar fi comis un număr de 12 infracţiuni de înşelăciune, fiind creat un prejudiciu de peste 190.000 lei.
În urma administrării probatoriului, femeia a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, care au introdus-o în arestul I.P.J. Neamţ.
În data de 8 iulie 2918, femeia, de 34 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuită de comiterea infracţiunilor de înşelăciune prin metoda „Accidentul’’ a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, care a admis măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

La activitate au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *