Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

Emisiune TV – ENERGAZ

Dupa ani grei în care oamenii țării noastre au stat în piața monopolistă fiind obligați să plătească prețuri reglementate pentru electricitate și gaz, acum au oportunitatea să treacă pe piața liberă, unde vor plăti mai puțin la facturi și își pot negocia și prețul, acesta rămănând neschimbat pe durata contractuală.
De-a lungul anilor, tot mai mulți locatari s-au plâns de creșterea continuă a prețurilor per kw, fiind nevoiți să plătească în continuare, deoarece aceștia aveau doar un singur ofertant, iar când acest lucu se întâmplă concluzia este clara: Monopol. Prețul creștea și cantitatea scădea, așadar, cetățenii au devenit tot mai supărați, au invocat puterea legislativă pentru a pune capăt acestui abuz și au dorit să fie promovată concurența și să avem o piață liberă.
Acest lucru a devenit posibil din anul 2012, conform legislației din România când a fost publicată în M.O nr.485 legea 123/2012 care aviza că se reglementează industria Energiei Electrice și a Gazelor Naturale și se liberalizează piața de consum. Acest lucru fiind verificabil și pe www.anre.ro unde se pot găsi și licențe de furnizare a tuturor companiilor din acest domeniu.
Conform legii 123/2012 locuitorii de pe teritoriul României au acum oportunitatea de a schimba furnizorul actual cu altul nou, fiind scutiți de orice taxă.
În Ianuarie 2016, compania EON Distribuție S.A. a încheiat un contract cadru cu furnizorul ENERGAZ oferind consumatorilor casnici și noncasnici posibiliatea de a rămâne cu partea de distribuțe la EON respectiv dupa denumirea noua Delgaz Grid, iar cu cea de furnizare și facturare la ENERGAZ pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:
– Dispariția regularizărilor trimestriale (fiecare client plătește de acum în fiecare lună exact cât a consumat luna precedentă la gaz );
– Citirea și transmiterea indexului va fi efectuată lunar de un reprezentant al distribuției dumneavoastre, sau puteți opta să transmiteți chiar dumneavoastră indexul prin intermediul aplicaților online sau la numărul nostru de telefon: 0731.900.100
– Facturarea mai mică la gaz cu 12% și la elctricitate cu 8% (Prețul rămănând FIX pe toată durata contractuală);
– Posibilitatea rezilierii contractului în orice moment (fiecare client are dreptul de a încerca mai mulți furnizori și de asemenea poate reveni înapoi la cel vechi);
– Plata facturilor fără stat la cozi (plățile se pot efectua la PayPoint, BCR, Banca Transilvania, virament online, direct debit)
– Pentru orice nelămurire puteți solicita oricând un agent din zona în care locuiți pentru a se deplasa la dumneavoastră acasă la numărul de telefon: 0727.100.700
– Pentru mai multe informații vă așteptăm pe site-ul nostru www.ener-gaz.ro

Foarte important de reținut este faptul că ENERGAZ are un contract cadru cu EON Distribuție, așadar totul va funcționa la fel ca până acum având însă avantajul micșorării costurilor facturilor la gaz și electricitate datorită citirii indexului in fiecare lună!
Un comentariu la “Emisiune TV – ENERGAZ

 1. Dorina

  Felicitări domnule Cătălin Donca ,sunteți demn de admirație , spuneți totul pe față dar și pe înțelesul tuturor. Sunteti persoana ce are ca și caracteristici curajul, încrederea , determinarea , ambiția , controlul si capacitatea de a persevera in ciuda dificultăților întâmpinate .
  Acțiunea dumneavoastră înseamnă schimbare .Schimbarea înseamnă succes,succesul înseamnă valoare iar valoarea înseamnă bucurie.
  Da,este bucuria omului de rând , care pentru el cei 12% de la gaze și 8% de la energia electrica contează foarte mult…pentru multi poate fi pâinea de la masa de astazi i,mâine sau poimâine.
  Felicitări in tot ceea ce faceți.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *