Search
sâmbătă 21 aprilie 2018
  • :
  • :

Elevii Liceului „Carol I” din Bicaz, solidari cu Ovidiu Adăscăliței, un tânăr tată bolnav de cancer

tata

Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Carol I din Bicaz s-a autosesizat la aflarea veștii cumplite pe care familia lui Ovidiu Adăscăliței a primit-o în Postul Mare. Un tată în vârstă de 33 de ani din Piatra Neamț, un tânăr cu mari perspective în județul Neamț, a fost diagnosticat cu cancer la ficat și colon. El are nevoie de 15.000 de euro pentru a putea fi operat în Viena fiindcă medicii din România nu-i oferă nici o șansă.

Damian-Pancu-presedinte„La aflarea acestui caz, am convocat o întâlnire cu membrii BEx din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor, pentru a discuta despre posibilitatea inițierii unei campanii de strângere de fonduri în Liceul „Carol I” din Bicaz. Inițiativa a fost bine primită de membrii CȘE, drept pentru care în săptămâna 20-24 martie 2017, în liceul nostru se va organiza o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Ovidiu Adăscăliței să trăiască pentru copiii săi.”, a declarat Damian Iulian Pancu, președinte CȘE Liceul „Carol I” din Bicaz.

Medeea-Tolpicean-vicepreședinte„Având în vedere că în Liceul ”Carol I” din Bicaz s-au mai organizat astfel de campanii de strângere de fonduri, mai ales în preajma sărbătorilor, ne-am gândit ca și de această dată să ajutăm dacă este nevoie. ”Unde-s mulți, puterea crește”. Cu sprijinul domnilor profesori, Consiliul Școlar al Elevilor s-a mobilizat pentru a începe campania de strângerea de fonduri pentru Ovidiu. Mi-aș dori din tot sufletul ca acei doi copii să crească lângă părinții lor și să ducă o viață fericită, să fie o familie fericită. Cred că asta e tot ce contează. De obicei fericirea nu se măsoară în bani, și cred că acesta este și motivul pentru care donăm. Dacă poți face pe cineva fericit, de ce să nu o faci?”, a declarat Medeea Toplicean, vicepreședinte CȘE Liceul „Carol I” din Bicaz.

Sursa: ziarbicaz.ro

ovidiu
Un comentariu la “Elevii Liceului „Carol I” din Bicaz, solidari cu Ovidiu Adăscăliței, un tânăr tată bolnav de cancer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *