Search
miercuri 23 mai 2018
  • :
  • :

Drumul Piatra-Neamț – Girov este închis

info-trafic-Drumul-Piatra-Neamț---Girov-este-închisDrumul Piatra-Neamț – Girov spre Roman este închis din cauza zăpezii și a unor mașini care au rămas blocate la ieșirea din Piatra-Neamț spre Turturești. Poliția a închis circulația pentru a permite frezelor să intervină.
Nu se știe exact cât va rămâne închisă această porțiune de drum. Ruta ocolitoare alternativă este Piatra-Neamț – Izvoare – Dochia – Girov.

Actualizare articol:

Mai sunt tronsoane de drum care s-au închis între Girov și Roman. Ruta ocolitoare Piatra Neamț – Roman este Piatra Neamț – Bacău – Roman

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis ca, începând cu ora 7:00, să închidă traficului rutier sectorul de drum cuprins între km 1+000 și km 45+000, de pe DN 15D, între orașele Piatra Neamț și Roman, județul Neamț.

„Această măsură a fost luată ca urmare a lipsei de vizibilitate cauzate de viscol și de ninsoarea abundentă, în scopul evitării riscului unor evenimente rutiere majore. Sectorul închis se află între orașele Piatra Neamț și Roman, din județul Neamț. Pe acest sector de drum, utilajele de deszăpezire ale CNAIR SA acționează pentru reluarea circulației, imediat ce condițiile meteo vor permite”, spune CNAIR.

Actualizare ora 15:00 – DN 15D a fost redeschis circulației vineri, 21 aprilie, ora 14:00.

 
4 comentarii la “Drumul Piatra-Neamț – Girov este închis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *