Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Dragoș Chitic nu are în plan să se mute la PMP

În ultima perioadă circulă diverse zvonuri despre o posibilă migrare a primarului Dragoș Chitic de la PNL la PMP.dragos chitic
Pentru a ne lămuri am ales calea scurtă și am sunat la domnul Dragoș Chitic care ne-a declarat că nu a fost nici măcar o discuție pe această temă și că în niciun cadru formal sau informal nu s-a pus problema să meargă la PMP și nici nu a luat în calcul această variantă.
Zvonurile ce se aud pe această temă se bazează pe fapte reale și pe legături interumane pe care Dragoș Chitic le-a dezvoltat de-a lungul timpului cu diverse persoane, dar asta nu înseamnă neapărat că este legat ombilical de acele persoane.
Opinia noastră este că dacă ar fi existat la această oră un plan conturat de migrare politică la PMP, domnul Dragoș Chitic nu ar fi răspuns așa de tranșant la întrebările noastre, ci ar fi lăsat loc de reevaluări. Așadar, la această oră declarația oficială a domnului Dragoș Chitic este că nu s-a pus sub nicio formă problema candidaturii sale din partea PMP.

Iosub Robert
4 comentarii la “Dragoș Chitic nu are în plan să se mute la PMP

  1. AntiProști

    Cine e Dragoș Chitic? Mai bine ne-ar spune de ce locuitorii orașului Piatra Neamț trebuie să plătească în acest an dobânzi și penalități de 5 milioane de euro către băncile comerciale străine? Și de ce ratele nu se plătesc la timp? Unde sunt banii împrumutați din bănci?
    De ce suntem orașul cu cele mai multe datorii pe cap de locuitor din țară?

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *