Dragoș Chitic acuză contracandidații de denigrare, dezinformare și minciună

”Unii dintre contracandidați consideră că pot cumpăra orice cu bani, dar nu totul este de vânzare”, a spus Dragoș Chitic acuzând faptul că unii contracandidații umblă numai cu denigrări, dezinformări și minciuni.

- Apreciază pagina -

6 Comentarii
 1. Sergiu spune

  Daca tot se umbla cu denigrari, ar trebui sa spuna concret ce si cum. Genul asta de lasat la interpretarea fiecaruia nu este in regula. Am observat ca obisnuieste sa procedeze asa. Ori de cate ori a trebuit sa-si afirme o pozitie, a ezitat si a preferat sa vorbeasca la modul general. Probabil i se trage din vremea lui Stefan, cand nimeni nu avea voie sa aiba pareri personale

 2. stefanescu ion spune

  Chiar ma jigniti . De unde si pana unde postac ? Care sunt celelalte idenditati multiple ? Poate este o greseala din partea dumneavoastra . Va rog public sa imi explicati . Multumesc anticipat

  ADMIN: Cu cea mai mare plăcere. Din păcate nivelul unora de fentare cibernetica este inferior nivelului nostru de depistare a celor care fac astfel de lucruri. Ați mai comentat cu numele de Neculai Marin și elena …culmea tot comentarii pro PSD … dar nu este absolut nicio problemă … și noi putem greși, motiv pentru care vă oferim posibilitatea de a ne acorda un interviu in varianta video in care să spuneți in fața camerei de luat vederi …asumat … orice aveti de spus despre Chitic sau PNl sau PDL …si noi vom publica punctul dvs. de vedere. Trebuie doar sa ne contactati.

 3. stefanescu ion spune

  Mai exista ceva de cumparat? Chitic cred ca nu stie in ce oras traieste . Mai este ceva ce nu a fost cumparat de prietenii sai ? Cetatenii habar nu au ca toate terenurile din oras au fost cumparate de personaje gen apopii , strungaru etc… cu ajutorul consiliului local si chitic ?

  ADMIN: Comentariul de mai sus este realizat de un POSTAC ELECTORAL care foloseste identități multiple și false.
  Am decis să nu mai stergem astfel de comentarii ci să le desconspirăm pentru a descuraja astfel de postaci să se mai folosească de ziarpiatraneamt.ro.

 4. Alexandra spune

  Cred că administrația locală trebuie să încurajeze cetăţenii să își exprime opiniile şi să cunoască posibilitatea de a influenţa deciziile administraţiei într-un mod onest şi realist. Oamenii își doresc să fie ascultați și, de multe ori, propun și soluții pentru problemele cu care se confruntă. Comunicarea constantă între administrație și cetățeni este cea mai bună cale pentru a genera încredere și consens între ambele părți.Se pare ca dumneata domnule Chitic sunteti cel care puneti bete in roate pentru ca cetateanul sa nu afle adevarul.

  ADMIN: Mai sus exemplu de comentariu realizat de un POSTAC ELECTORAL – identități multiple

 5. Andana L spune

  Pe ce argumente va bazati domnule Chitic cand aduceti asemenea afirmatii?Din cate vad eu dumneata esti cel care umbli cu minciuni si denigrari…rusine sa -ti fie!

  ADMIN: Mai sus exemplu de comentariu realizat de un POSTAC ELECTORAL – identități multiple

 6. janel iosub spune

  Pe bune? Dar de ce nu iesiti public sa spuneti cu nume si prenume si sa combateti reactiunea cu documente?! Nu asa era si pe vremea lui Caragiale?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate