Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Două noi locuri de joacă în Piatra-Neamț, în Văleni și Dărmănești

Primăria municipiului Piatra Neamț, prin societatea Consiliului Local – Publiserv, desfășoară în această perioadă lucrări de realizare a două noi locuri de joacă.

Primul loc de joacă, la care urmează să se finalizeze deja lucrările, este situat pe str. Negoiului din cartierul Dărmănești și este dotat cu covor de cauciuc. Al doilea se va amenaja începând de săptămâna viitoare în cartierul Văleni 1. Astfel, municipiul Piatra Neamț va avea 47 de locuri de joacă distribuite în toate cartierele municipiului.

„Locul de joacă de pe strada Negoiului a fost o promisiune pentru locuitorii din cartierul Dărmănești și este primul din oraș dotat cu covor de cauciuc care asigură o protecție sporită copiilor. Am promis de asemenea și în cartierul Văleni un loc de joacă și acesta va fi finalizat până la sfârșitul lunii septembrie. Am solicitat societății Publiserv un program de intervenții mai eficient pentru locurile de joacă existente, iar pentru anul viitor ne-am propus să modernizăm un număr cât mai mare de locuri de joacă din oraș.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Cele două noi locuri de joacă sunt prevăzute cu plăcuțe care conțin recomandări de folosire. Primăria Piatra-Neamț își propune realizarea de noi locuri de joacă pentru perioada următoare, prioritizat în funcție de zonele în care cetățenii solicită acest lucru și de numărul solicitărilor.
4 comentarii la “Două noi locuri de joacă în Piatra-Neamț, în Văleni și Dărmănești

  1. Gabriel Mihai

    Important mi se pare că după ce a fost votat a mai ieșit și din birou și a mai făcut.fata de alți primari ce-i vedeam doar la televizor și la alegeri.cat poate că nu doar după el.stim foarte bine că consiliu județean ia pus bete in roate de la inceput

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *