Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
 • :
 • :

Două femei, mamă și fiică, lovite pe trecerea pentru pietoni

Accidentul a avut loc pe trecerea pentru pietoni de pe B-dul Decebal, în zona Bisericii Precista Noua, în Piatra-Neamț. Șoferița nu a văzut pietonii din cauza mașinilor parcate . O femeie 60 ani și fata ei au fost lovite pe trecerea de pietoni. Femeia mai în vârstă era lovită mai grav.
Vom reveni cu detalii


 
14 comentarii la “Două femei, mamă și fiică, lovite pe trecerea pentru pietoni

 1. Anamaria Irimiea

  Sa sperăm că se vor lua masurile necesare și vor fi pedepsiți cei ce greșesc. ..suferința celor accidentați și a celor din jurul lor e foarte mare …Și numai cine trece prin momente ca aceastea o poate ști. ….

  Raspunde
 2. Diana Ele Spiridon

  Tot timpul victimele sunt vinovate ce scuză este asta ca nu a vazut?nu vezi nu conduci frate….omorî omul si dupa aia zici ca nu ai vazut sa plătească femeia e in stare mai gravă fiind si mai in vârstă

  Raspunde
 3. Elena Didila

  De multe ori Lățimea străzii fara scuar pt pietoni este înșelătoare . Mai ales cand mașinile sunt parcate langa trecere , pietonii uneori țâșnesc din dosul mașinilor fara sa ii vezi .

  Raspunde
 4. Ciurea Ciprian Florentin

  Si la Laguna este aceeasi problema ca si aici::copaci care mascheaza indicatoarele,masini parcate pana lânga ,sau chiar pe trecere,plus un gram de inconstienta si din partea pietonilor care se cred uneori protejati de marcajul rutier.Nici conducatorii auto nu-s mai prejos,de multe ori ignorand pietonii aflati in traversare.

  Raspunde
 5. Daniela Leahu

  O TRECERE DE PIETONI CA MARI PROBLEME.AUTO PARCATE UNEORI CHIAR SI PE MARCAJ,CONDUCATORI AUTO CARE CIRCULA CU ,,VITEZA LUMINII,,DAR SI PIETONI CARE SFIDEAZA PUR SI SIMPLU TRAFICUL.PUN PICIORUL SI TREC,NU II INTERESEAZA CA PARTICIPANTII LA TRAFIC NU DAU SEMNE CA LE AR ACORDA PERMISIUNEA DE A TRAVERSA.SA FIE NEVOIE OARE DE UN SEMAFOR??

  Raspunde
  1. Shumacher12

   Soferi afoni avem destui…dar in Piatra, pietonii NU se asigura nici O data…verificabil oricand si oriunde. Numai zombie sunt pe trecerile de pietoni- toti sunt bat-man-i si privesc doar inainte…pana ii buseste careva!!! Ghinion!!!!!

   Raspunde
 6. Mariana Amihaesei

  SEMAFORIZATE TOATE TRECERILE DE PIETONI!!
  Altfel…asa vor exista victime pe trecerea de pietoni permanent!
  Deoarece soferii nu au nici cea mai mica intentie de a incetini ( 60 de m inainte de trecere?) Este normal ca pieton sa te panichezi si sa dai inainte si inapoi cand vrei sa treci in ideea ca masina jncetineste si totusi se apropie amenintator si franeaza brusc la linia de demarcatie !! Semafoare!! Singura solutie viabila si sanatoasa pentru micsorarea numarului acestor drame!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *