Search
miercuri 25 aprilie 2018
 • :
 • :

Dorinta de a distruge imaginea unui om a afectat linistea a mii de nemteni

In urma cu 24 de ore a aparut un film ce ingloba scene tip adult in care se presupune ca ar fi vorba de o relatie extraconjugala a deputatului Ionel Arsene cu o „parasuta”. Imaginile au aparut initial la EST TV, post care se pretindea serios, ulterior fiind preluate si publicate la Mesagerul de Neamt. Desigur ca ambele site-uri au avut probleme mari de trafic, clipul fiind aproape imposibil de vizionat o buna perioada de timp datorita numarului mare de accesari. Dincolo de blocatul temporar al site-urilor celor doua entitati media care au avut si ele in sfarsit  cateva sute de vizitatori simultan, frapant este modul in care a ales EST TV-ul sa prezinte scenele adult in cursul serii, fapt care ma face sa ma intreb retoric :  Cam cat de disperat sa faci rau cuiva trebuie sa fii ca sa iti asumi riscul unei mari amenzi de la CNA ?
Pentru ca Ionel Arsene are peste 18 ani si este ditai mai seful de partid, consideram ca este in stare sa se apere singur, asa ca noi vom pleca in analiza situatiei de la prezumtia de vinovatie si de la presupunerea ca filmul este perfect real si fara trucaje.
In varianta in care filmul este adevarat avem de-a face cu o tipa platita bine cu cateva mii de euro, un apartament aranjat din punct de vedere a tehnicii de supraveghere, cu camere ascunse in carcasele televizoarelor si microfoane de ambient plantate in incapari, ceea ce mai presupune  o cheltuiala de cateva mii bune de euro. Daca mai punem la calcul si echipa operativa care a organizat treaba, iesim la o cheltuiala de 15-20.000 euro pentru a atrage in capcana un om si a-l compromite ( faptele din aceasta supozitie sunt penale ).
In varianta in care filmul este trucat, investitia este mult mai mare, fiind nevoie de tehnica performanta, softuri specializate si profesionisti in trucaje, caz in care cheltuiala s-ar ridica la aproximativ 30.000 euro. ( si faptele din aceasta supozitie sunt penale )
Dincolo de marea marlanie de care a dat dovada cel care a facut posibila aceasta lovitura de imagine pentru Ionel Arsene si dincolo de cheltuiala imensa facuta in acest scop, nu pot sa nu remarc faptul ca s-a depasit orice limita si din partea politicienilor cu razboaiele lor cu tot si din partea presei care a promovat aceasta filmare.
Poate avem noi o conduita prea stricta, motiv pentru care nu ati vazut niciodata in acest ziar aspecte legate de vietile personale ale oamenilor si nici nu veti vedea vreodata, dar presupunand ca Arsene este vinovat de tot ce misca pe pamant si de incalzirea globala, ce fel de „jurnalistu’ lui peste prajt” trebuie sa fii ca atentezi la linistea familiei omului? Oare vreun mare si inteligent jurnalist care a promovat aceste imagini s-a gandit cumva ca a doua zi copilul lui Arsene se va trezi dimineata si va merge la scoala ?
Aparitia acestui film in care e clar ca s-au investit zeci de mii de euro, ne arata ca unii oameni nu prea sunt oameni si ca exista structuri profesioniste paralele serviciilor statului roman, care pun in opera astfel de actiuni ce depasesc cu mult orice limita  si stica nu doar imaginea lui Arsene sau a unui partid, ci linistea nemtenilor si imaginea serviciilor oficiale care in mintea unora ar putea fi partase sau folosite la asemenea operatiuni.
Aparitia acestui film este un lucru extraordinar de rau facut judetului Neamt. Orbiti de dorinta  de a-l distruge pe Arsene, cei implicati nu au realizat ca de azi inainte nimic nu va mai fi cum a fost si ca multi oameni politici, functionari sau persoane publice din Neamt vor trai teama ca oricand pot pati la fel ca Arsene. Fobia instalata datorita promovarii acestui film va afecta din punct de vedere psihic multi oameni, mult timp de acum incolo.
Aceasta operatiune cu sprijin  media a facut un rau inimaginabil  reinviind fobia de „securitate” motiv pentru care consider ca ar cam fi timpul de acum ca profesionistii din structurile statului sa se implice chiar daca e nevoie sa deranjeze activii sau retrasii din „campul muncii” si ar presupune ca cei vizati sa fie persoane ce cunosc pe de rost modul de actiune a structurilor si stiu sa se fereasca. Lucrurile au devenit prea evidente si au scapat de sub control iar riscul ca victimele „serviciilor paralele” sa isi faca singure dreptate este iminent.

Iosub Robert
9 comentarii la “Dorinta de a distruge imaginea unui om a afectat linistea a mii de nemteni

 1. Ana

  Daca se zbate pentru ca viata oamenilor sa fie mai buna nu ma intereseaza cine sau cate trec prin patul oricarui politician. Pe de alta parte daca s-a ajuns la asemenea mizerii e clar ca omul e cinstit si nu au putut sa-l agate cu ilegalitati. Doar niste jeguri penibile si penabile au putut ticlui asemenea ordinarie.

  Raspunde
  1. feraru marcel

   Si daca cineva ti-ar spune ca „ordinaria” e „ticluita” chiar de famiglia dottore-ului, in Kisselef, ce-ai mai spune Äna” care esti tu „Ana”??? Extrapoland, nu conteaza cate muieri trec prin patul unui barbat insurat si cu copii, atat timp cat aduce bani si la „baba” lui totu-i OK, n-asa ??? Asa va-nvata la „scolile de vara”?? De asta va-mbulziti sa participati ?? Ca sa aiba mos Iliescu ce privi dupa ora 24 ?

   Raspunde
 2. MIHAIL-SORIN GAIDAU

  În politica nationala si nemteana sunt mize mari dar spaimele sunt si mai mari! In mass-media erau si unele norme-rigori de care era sanatos si bine sa se tina seama. Pragurile de sus si cel de jos au fost trecute demult prin promovarea unor teme extrem de insalubre, sulfuroase, nedemne. Viata privata a individului, fie acesta politician sau simplu targovet s-a transformat in subiect de can-can ordinar. Un ziarist care se respecta refuza asemenea subiecte ”suculente”, oricat de mare ar fi tentatia provocarilor. Dl. Ionel Arsene poate fi ”tocat” cu alte instrumente si teme, respectandu-i-se intimitatea. Atunci cand apar suspiciuni de ”frauda” conjugala, sotul sau sotia pot solicita serviciile unor firme specializate de detectivi iar cazul poate fi transat, cu usile inchise, intr-o sala de tribunal. Vinovatul poate fi iertat sau penalizat drastic doar de cel prejudiciat prin divort si daune materiale. Ce vina au copiii rezultati din casatoria compromisa? De ce sa fie expusi oprobriului public? Decizia difuzarii unui asemenea film, care implica doar chestiuni private echivaleaza cu o executie publica fara drept de apel. Asta nu inseamna ca productia-video nu putea fi valorificata politic prin mijloace mai discrete care sa nu afecteze imaginea copiilor si pe aceea a sotiei. Pornindu-se de la acest incident-lectie, politicianul trebuie sa inteleaga ca viata sa publica si privata conteaza destul de mult in evaluarea imaginii sale pe piata electorala. De aceea trebuie sa-si păzeasca pasii de anumite relatii si colaborari bolnavicios-compromitatoare.

  Raspunde
 3. paul

  30.000€ ?? Voi ati pierdut simtul realitatii ? Nici n am avut rabdare sa citesc tot articolul n am cunodyinte despre acest caz si nici nu ma intereseaza. Detest insa instigarea la ura si prostie pe care o afisati aproape in fiecare articol. Mereu atacati discriminati judecati !! Un site varzaa cu un redactor cu probleme la mansarda si trafic aproape deloc. Sper sa dispareti cat de curand

  Raspunde
 4. feraru marcel

  Geaba toata lamentatia asta ! Pana cand buzisoarele lui Gadea si-ale lui Ursu nu vor pronunta raspicat : O noua victima a regimului basist in judetul Neamt, nu se va intampla nimic. Voieuristii, vor continua sa caute clipul si-i va durea taman in…… pix de bietii politicieni. Sa f….a si ei ce au prin casa si n-or sa mai aiba probleme cu imaginea lor publica.

  Raspunde
 5. ticu

  Linistea mea este mai degraba afectata de cresterea preturilor la utilitati,de cresterea fiscalitatii,de cresterea pretului la carburanti,si nu de lupta pentru putere dintre(cu mijloacele specifice)politicieni marunti cu caractere indoielnice.Eu personal nu o sa mai votez niciodata politicieni de la P.S.D.,P.N.L.,P.D.L.(sau P.M.P.,P.C.-clone),U.N.P.R.,pentruca de-a lungul celor 24 de ani am vazut calitatea lor.

  Raspunde
 6. Alegatorul nehotarat

  D-le Robert Iosub, nu-i mai ridicati osanale acestui domn. Pentru documentare mergeti in zona Targu Neamt si investigati un piculet opiniile oamenilor de afaceri din zona respectiva. O sa va spuna lucruri interesante despre modul cum se strang banii pentru partid si despre perioada de glorie pedelista in judetul patronat de tovarasul Pinalti, prietenul domnului Arsene.
  Oare de ce sunt ei asa de prieteni? Raspunsurile le ve-ti gasi tot prin investigatii jurnalistce in colegiul domnului deputat.

  Raspunde
 7. elena tamba

  Cum pot niste nerozi sa-si manifeste razbunarea decit asa? Ce conteaza ca cheltuiesc niste bani si monteza acest film. Ei trebuie sa-si ajunga scopul. Insinuare sau adevar, este destul de grav sa intri cu bocancii in viata unui om mai ales cand vrei sa te razbuni.Dar asta a fost o intentie organizata pentru a distruge nu numai persoana lui Arsene ci si a familiei sale. RUSINE pentru cei care isi cauta razbunarea asa.

  Raspunde
 8. Marius

  O mizerie de film. Numai niste nenorociti pot publica astfel de cretinatati,s-a dovedit ca este el ? Nu! Parerea mea este ca fiecare face ce vrea cu viata lui privata,hai sa nu mai pozam in sfinti ca mare majoritate a barbatilor au o viata activa. Nu este vorba ca in alte cazuri de genu care aveau loc in instirutii plublici,hartuiri etc.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *