Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Doi agenți de poliție din Tg. Neamț au găsit o sumă de bani

UPDATE / POLIŢIŞTI DIN TÂRGU-NEAMŢ AU GĂSIT O SUMĂ DE BANI

Banii aparțineau unui bărbat, momentan plecat la muncă în Anglia.

La data de 20 aprilie a.c., la sediul Poliţiei Tîrgu Neamţ s-a prezentat o femeie din Petricani, care a declarat că în data de 12 aprilie a.c., fratele ei a pierdut în zona unei tipografii de pe raza orașului Tîrgu Neamt, suma de 1595 lei provenită din schimbul valutar a 300 de lire.

Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Tîrgu Neamț (plecat la muncă în Anglia),  care a confirmat şi a consimţit ca suma de bani să-i fie predată surorii sale.

În fapt, în dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., o patrulă de ordine şi siguranţă publică formată din agenţii de poliţie Roşca Mihai şi Ancuţa Mihai, ambii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, a găsit pe partea carosabilă suma de bani.

Aceasta a fost depusă la ofițerul de serviciu al Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, unde deţinătorul era așteptat pentru a i se înmâna.

*****

În dimineaţa zilei de 12 aprilie  2018, o patrulă de ordine şi siguranţă publică, formată din agenţii de poliţie Roşca Mihai şi Ancuţa Mihai (ambii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ) a găsit pe partea carosabilă o sumă de bani.
Deţinătorul este aşteptat de aceștia la sediul poliţiei.
Banii se regăsesc la ofițerul de serviciu al Poliţiei oraşului Târgu Neamţ, unde deţinătorul este așteptat pentru a-i fi înmânați.
Până în prezent, banii nu au fost revendicaţi de nicio persoană.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *