Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Doctorul Andrița a fost demis de la Consiliul Județean

Dr. Andrița Valeriu, consilier personal al președintelui Consiliului Județean Neamț, a fost demis din funcția pe care o ocupa.

Din câte se pare, la baza demiterii stă o decizie a unei instanțe de judecată care interzice domnului Ionel Arsene, în calitate de inculat să intre în contact cu Andrița Valeriu care are calitatea de martor.

Ne este foarte greu să ne dăm cu părerea pe acest subiect deoarece nu știm care sunt acuzațiile și mărturiile, dar nu ar fi de mirare ca după ce începe procesul și domnul Andrița va depune mărturie să vedem că mărturia lui e de genul ”nu știu nimic, nu am văzut nimic” ceea ce ar însemna că cineva, din ”viteză”, a realizat o izolare a lui Ionel Arsene de mulți oameni cu care colabora bine. Dar, să așteptăm să vedem ce va fi în instanță ca să ne putem lămuri dacă această demitere a dr. Andrița a meritat sau nu făcută.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *