Search
miercuri 23 mai 2018
  • :
  • :

Divertisment şi reduceri la produsele vestimentare si incaltaminte in Galleria Mall, Piatra Neamt

Galleria Mall ofera o gama variata de brand-uri vestimentare si de incaltaminte: Deichman, Leonardo, Orsay, Takko, Kenvelo, Nike, Jolidon, Fox, Tina R, House of Art etc. Cei pasionati de cumparaturi pot profita de reducerile senzationale din lunile ianuarie – februarie de pana la 70% la produsele de sezon. In spatiul urias pus la dispozitie de Mall Galleria se poate imbina utilul cu placutul. Pasionatii de cumparaturi pot lua la rand magazinele cu produse vestimentare si incaltaminte.

Daca doresc pot intra in magazinul de produse alimentare Penny Market, pentru ca la etaj sa se relaxeze jucand biliard, tenis de masă, darts, sa bea o cafea in Club Style Cafe sau sa stea pur si simplu la masa cu prietenii sau familia. Pentru cei care au copii mici, exista un spatiu destinat lor, cu multe jucării, cu personal specializat care ii supraveghează in timp ce părintii fac cumparaturi. Sumele sunt modice si este un bun mijloc de socializare cu ceilalti copii. Nu in ultimul rand, este de apreciat faptul ca in ultima perioada Galleria Mall a gazduit o serie de evenimente culturale. De o parte dintre acestea am mai amintit: vezi aici Spectacol la Galleria Mall dedicat zilei poetului national Mihai Eminescu, “De la Scoala la Serviciu”- la Galleria Mall,  Concert la Mall. Sambata seara, pe 22 ianuarie, a avut loc un concurs de dansuri de societate, concurs organizat de Clubul de copii. Copiii s-au prezentat foarte bine si profitam de ocazie sa va oferim cateva imagini de la eveniment.

Nu in ultimul rand, tot pentru cei care au copii mici, va recomandam spectacolul de papusi care are loc in fiecare sambata, la ora 11.15. Cea care da viata spectacolului se numeste Irina Idiceanu. Organizeaza spectacole de acest gen de aproape un an, iar papusile sunt confectionate chiar de cea care se ocupă personal de toate: costume, regie, scenografie şi muzică.

P.T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *