Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Dispensarul din comuna Dobreni va fi extins și modernizat

Primarul comunei Dobreni, Vasilica Crețu, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul ALDE din Piatra-Neamț, a prezentat câteva dintre proiectele pe care le are în lucru.

Pentru început, doamna primar a menționat că ultimii 7,7 km de drum neasfaltat vor fi terminați în vara aceasta. De asemenea, va fi construit un pod peste pârâul Horaița, iar achiziționarea unui utilaj pentru deszăpezire se află deja în faza de licitație.

Un alt obiectiv aflat pe agenda doamnei Vasilica Crețu este extinderea și modernizarea dispensarului din comună.
Este vorba despre un proiect cu Ministerul Dezvoltării care prevede extinderea dispensarului cu patru cabinete, săli de tratamente și încă două săli de farmacie umană și veterinară. Proiectul este momentan în faza de prelicitație, se lucrează la caietele de sarcini, iar după ce noua lege a achizițiilor publice va fi adoptată, va intra în licitație  Sperăm ca lucrările să fie demarate anul acesta. ”,  a declarat doamna primar Crețu Vasilica.

Doamna Crețu Vasilica a mai precizat că și comuna Dobreni este prinsă în proiectul național care prevede furnizarea de internet Wi- FI gratis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *