Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Direcția Silvică Neamț – Asta înseamnă să fii șmecher cu adevărat

Am întrebat acum ceva timp Direcția Silvică Neamț câteva lucruri. La vreo două întrebări am primit niște răspunsuri evazive, dar la cele legate de câți bani s-au cheltuit în 2017 pe promovare, protocol și care sunt salariile ni s-a spus că ”informații solicitate nu fac obiectul informațiilor de interes public”.

Nici nu putem fi supărați pe cei de la Direcția Silvică Neamț. Oamenii sunt stat în stat, sunt probabil atât de bazați pe relațiile lor încât știu că nimic nu-i poate atinge și cine știe câți politicieni, magistrați sau polițiști au printre cei care-i susțin.

Bravo, Direcția Silvică Neamț. Așa da. Nu ca alte instituții care încearcă să o dea cotită și să găsească motive să nu răspundă la ce fac cu banii. Voi sunteți băieți dintr-o bucată și spuneți clar că nu e treaba nimănui ce faceți voi cu banii.

Chiar fără nicio urmă de ironie, apreciem atitudinea fermă, chiar dacă e negativă sau ilegală. Când vezi prin instituțiile din România cum se fac tot felul de șmecherii și cei de acolo mimează transparența așa te apucă o greață de tot felul de găinari încât ți se face dor de cineva cu atitudine și demnitate de mafiot care să îți spună clar : ”Marș! Nu e treaba ta ce facem noi cu banii!”

 

Iosub Robert

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *