Search
sâmbătă 21 aprilie 2018
 • :
 • :

Decizie istorică. Publiserv pune la deszăpezit asistații social

Directorul Publiserv, Adrian Niţă, a solicitat și primit de la Salubritas asistații social care trebuie să presteze muncă în folosul comunității și de adrian-nita-publiservmâine aceștia vor fi puși la deszăpezit zonele neprinse în contractul de deszăpezire, cum sunt aleile dintre blocuri.

Asociațiile de locatari și chiar locatarii care au nevoie de astfel de operațiuni în zonele unde locuiesc se pot adresa Publiserv pentru înlăturarea zăpezii de pe alei sau din alte zone publice circulate de pietoni.

De mult ar fi trebuit să se întâmple astfel de lucruri la Piatra-Neamț, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Prima solicitare o facem noi, din partea ziarului, și rugăm Publiserv să trimită asistații social la deszăpezit căile de acces de la spital, în special treptele care duc din stradă spre curtea spitalului, zone circulate în special de oameni cu diverse afecțiuni.

Iosub Robert
98 comentarii la “Decizie istorică. Publiserv pune la deszăpezit asistații social

 1. Stefan

  Cei mai multi „asistati” si-au scos scutiri medicale.Multi nici nu se deranjeaza sa vina sa isi ridice ajutoarele in alimente.In afara de cazurile grave: infirmitati, boli cronice, etc. , nu ar trebui sa se mai acorde niciun ajutor social!De asemenea, trebuie taiate drepturile sociale celor care sunt prinsi la cersit!Pe loc, fara alta procedura!

  Raspunde
 2. Ionut Iulian Apostoaie

  Făceau coadă la medicii de familie să-și ia scutire medicală pentru ,,o amețeală” ca să nu muncească. Mulți nu-și merită banii care li se dau că-i cheltuie pe băutură iar noi cei cu adevărat bolnavi și care chiar nu putem să muncim chiar dacă am vrea suntem purtați pe drumuri de la o comisie la alta.

  Raspunde
 3. Gradinaru

  MASURA EXCELENTA! FELICITARI ! SA FACA SI EI CEVA PENTRU COMUNITATE IN SCHIMBUL BANILOR PRIMIȚI ! EXCEPȚIE FACAND CEI CARE SUNT BONAVI CU ACTE IN REGULA SI NU BOLNAVI INCHIPUITI !

  Raspunde
 4. Andreea Raluca

  Eu una sunt scarbita. S a schimbat primarul, totul stagneaza in aceeasi nesimtire ca si pana acum. Mi s a intamplat sa mi se puna intrebarea „ce stii tu despre politica?” .. nu stiu nimic, stiu insa ca viitorul nu mi l fac in Piatra Neamt, nu sunt conditii. Treaba cu Publiservul e jalnica, oamenii la temperaturi de +35° C toarna asfalt … pentru ce ? Pentru 1300 de lei pe luna (si nu se stie daca ii iau si pe aia).

  Raspunde
 5. Marius Lucian Baroianu

  Nu toti merita dar desigur ca cei cu pile nu vor iesi nici maine o scutire medical etc etc un telefon la pila …. si vor iesi tot cei care se incalzesc la aragaze serile si incaltati in adidasi sau neadcvata sezonului nu cei falsi !

  Raspunde
  1. Lacramioara Tofan

   Sa fim seriosi.Locuiesc in Darmanesti si sunt care primesc ajutor social fara sa miste un pai,despre ce vorbim???? stau toata ziua si urmaresc,cine intra,cine iese,de unde,cu cine,cu cate sacose,beau fumeaza,asculta muzica pana dimineata de nu ne putem odihni,dar,nimeni nu vede,nimeni nu aude,nimeni nu spune nimic………..asta e tara in care traim,trist,nu-i asa? Autoritatile de ani de zile incurajeaza lenea,statul degeaba…….si nu inteleg de ce,sau poate ca inteleg prea multe….

   Raspunde
 6. nagy

  Foarte bine. DAR voi asiguraţi condiţi de muncă adecvate ?????
  aviz medical !!!! , Haine de lucru în totalitate… Bocanci —– căciulă îmblănită …..în schimburi de max 1 ORĂ !!!! cu asigurarea de una oră de încălzire în spaţii încălzite , Hrană de 4300 Kalorii , max 8 ore cu totul, şi altele…. cum este peste tot în armată ! DAR dacă se îmbolnăveşte careva la munca forţată şi condiţoinată , face demersuri CEDO şi vă câştigă şi costă enorm . Singura variantă este ca să primească bani pt serviciul pe care şi-l asumă dar ITM -ul tot nu iartă !!! Iarna nu-i ca Vara ! nu constrângeti, nu vă complicaţi…..în lume minim 50 lei pe 4 ore active ! media cam 50 Eu ! şi aşa sunt doritori !

  Raspunde
 7. Gheorghies Dorina

  Merita toate felicitarile care reusesc sa faca asta……….unii nu isi merita ajutorul social…..cum il iau se duc la bodegi si il dau pe bautura………….nu este corect sa primeasca toti ajutor social……….trebuie facute anchete mai severe………..

  Raspunde
  1. Ioan Olaru

   nu ma intereseaza ce fac cu banii atata timp cat fac ceva pentru ei …pusi la treaba ..nu or vrea sa mai bea …sau or vrea numa sa munceasca ,,pentru banii mai multi ..nu pentru ajutoare sociale

   Raspunde
 8. Ioan Taranu

  De ce nu li sa da de munca asistatilor sa aiba carte de munca sa plateasca toate darile ca toti ceilalti angajati sa nu mai fie someri ,si asistati de asta nu vorbeste nimeni?.
  Si sa vina toti românii de afara sa lucreze aici si sa facem o tara frumoasa ?
  De ce ?.
  Pentru ca iubitii nostrii politicienii au distrus economia si acum o fac pe lupii moralisti ..
  Oare cati ar trebui sa raspunda penal pentru asta ??..
  Va spun eu chiar multi din acei care acum ne tin morala .

  Raspunde
  1. Ioan Taranu

   Corect ar fi cei care au distrus economia sa raspunda penal in mod corect pentru faptele lor ,nu cu razbunari politice iar cati din acesti asistati nu vor un loc de munca?.
   Infara de cei bolnavi cred ca toti.
   Sau pote si din acei care mai au si alte venituri .

   Raspunde
 9. Ady Rose

  Sunt foarte curioasa sa vad cum vor iesi sa curete zapada asistatii social cu sechele post AVC ( hemipareze , hemiplegii ) ….abia astept sa-i vad in strada … am insa o curiozitate : domnii care vara se „prea ocupa” de spatiile verzi ,iarna ce fac?

  Raspunde
 10. Dirin

  Felicitări Dn Nita !
  Trebuie sa înțeleagă lumea ca din miile de locuri de munca disponibile ei nu pot fi Asistați Sociali !
  In orașul Piatra-Neamt nu se poate supraviețui prin Fotosinteza !
  Spor la treaba !

  Raspunde
 11. Daniel Aenoae

  Nu numai dezapeziri se pot face cu asistati sociali, in fiecare anotimp natura ne face probleme de ce nui scoateti la munca d-le Primar va este frica ca acesti oameni fac parte din electoratul d-stra.

  Raspunde
  1. Dragos Chitic

   Este o preocupare constanta a Primariei prin Directia de Asistenta sociala ca beneficiarii de ajutoare sociale apti de munca sa presteze servicii pentru comunitate, mai ales ca este si o obligatie legala.Ii folosim constant la activitati in zona salubrizarii dar acum am simtit o utilitate mai buna la indepartarea zapezii de pe trotuare si de aceea i-am dirijat in aceasta directie.Ma bucur ca un ziar local a facut public acest lucru care de altfel reprezinta un demers din sfera normalității.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *