Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

De la 1 iulie se scumpește apa la Neamț

Prețul apei fără TVA va crește de la 1 iulie de la 3,56 lei  la  3,84 lei, iar al canalului de la 3,04 lei  la 3.50 lei.
Totul a fost votat, aprobat și parafat de majoritatea reprezentanților, aleși locali ai nemțenilor, căci fără votul lor nu se putea realiza.

Cititorii ziarpiatraneamt.ro nu au cum sa fie surprinși de această mărire a tarifului, deoarece noi am anunțat de multă vreme că asta se va întâmpla, chiar dacă mulți politicieni ziceau că nu sau alte publicații ziceau că trebuie scăzut.
5 comentarii la “De la 1 iulie se scumpește apa la Neamț

 1. Onelian dalmatio

  Niște ordinari care nu fac nimic pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite ci doar scormonesc în buzunarul cetățenilor onești spre ași putea să aibă salarii babane.Rușine tuturor partidelor politice care sau perindat si se perindă prin parlament și nu fac decât legi privelegiatilor.Rușine bandiților

  Raspunde
 2. xx

  Anul trecut se depistase apa Bistritei inainte de intrarea in Neamt infestata cu clostridia(parca) Apaservul gasise tratamentul,mai stiti ceva daca apa bruta mai este infestata?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *