Cupa Ștefan cel Mare Ju Jutsu, ediția a III-a, la Piatra-Neamț

Clubul Musashi Piatra Neamț, instructor Gabriel Mareș, 4 DAN KYUSHOSHIN JU JUTSU, invită toți iubitorii sportului din Piatra-Neamț la competiția anuală de interes național Cupa Ștefan cel Mare Ju Jutsu. Competiția, aflată la a III-a ediție, va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, sâmbătă, 5 decembrie, începând cu ora 9.
Competiția propriu-zisă se desfășoară în stilul JU JUTSU TRADITIONAL JAPONEZ și cuprinde următoarele probe: KUMITE (luptă), KATA(exercițiu de luptă imaginar cu unul sau mai mulți adversari), KOBUDO(exercițiu de luptă cu arma tradiționale japoneze) și AUTOAPĂRARE (tehnici reale de luptă între doi sportivi). La aceste probe si-au anunțat prezența și vor concura sportivi de la diferite cluburi din țară (Brașov, Târgu Mureș, Bacău, Bârlad, Huși și Piatra-Neamț).
În pauză, cluburile participante vor prezenta exerciții și tehnici demonstrative specifice fiecărui stil. Intrarea este liberă.

afis

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate