Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 iunie 2019
  • :
  • :

Cu sprijinul unor voluntari, primarul de Borlești a oferit unor căței o șansă la o viață mai bună

Nu mai este o noutate faptul că primarul comunei Borlești, Vali Puică, este pe lângă un bun gospodar și un mare iubitor de animale.

După ce în urmă cu câteva săptămâni a salvat viața a trei cățeluși (click aici pentru articol), joi, 15 februarie, cu sprijinul voluntarilor de la „Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț” primarul comunei Borlești a salvat alte trei suflete.

Doi dintre cățeii preluați de voluntari, o fetiță și un băiețel, vor fi cazați în adăpostul primăriei Borlești, unde au condiții foarte bune, până când cineva cu suflet din zonă îi va adopta pentru a face loc altor căței care au nevoie, la rândul lor, de adopție. De asemenea, al treilea cățel, o femelă ciobănesc alsacian, a fost preluată de un localnic.

Primarul Vali Puică a declarat că vrea să extindă adăpostul, existând deja spațiu pentru această investiție. Fiind un susținător al campaniilor de sterilizare și al adopțiilor, primarul Vali Puică este un exemplu de „AȘA DA” pentru edilii din țară care de cele mai multe ori aleg soluția comodă, dar imorală, a eutanasierii.

Salvați o viață de animăluț. Pot trăi din „firimiturile” noastre. Nu îi lăsați pradă eutanasierii, iar cei care deja îi aveți, sterilizați-i dacă nu puteți avea grijă de puișori. E una din prioritățile și îndatoririle noastre de OM.”, spune primarul Vali Puică.

 

 
4 comentarii la “Cu sprijinul unor voluntari, primarul de Borlești a oferit unor căței o șansă la o viață mai bună

  1. Basil

    Bravo lui.Asa da. Ne dorim asemenea oameni. Dar mai stim ca D-na Lidia la invatat sa iubească si oamenii si animalele. Și el e un om bun si a dat dovadă de multe lucruri bune. Bravo domn primar.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *