Cu sprijinul unor voluntari, primarul de Borlești a oferit unor căței o șansă la o viață mai bună

Nu mai este o noutate faptul că primarul comunei Borlești, Vali Puică, este pe lângă un bun gospodar și un mare iubitor de animale.

După ce în urmă cu câteva săptămâni a salvat viața a trei cățeluși (click aici pentru articol), joi, 15 februarie, cu sprijinul voluntarilor de la „Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț” primarul comunei Borlești a salvat alte trei suflete.

Doi dintre cățeii preluați de voluntari, o fetiță și un băiețel, vor fi cazați în adăpostul primăriei Borlești, unde au condiții foarte bune, până când cineva cu suflet din zonă îi va adopta pentru a face loc altor căței care au nevoie, la rândul lor, de adopție. De asemenea, al treilea cățel, o femelă ciobănesc alsacian, a fost preluată de un localnic.

Primarul Vali Puică a declarat că vrea să extindă adăpostul, existând deja spațiu pentru această investiție. Fiind un susținător al campaniilor de sterilizare și al adopțiilor, primarul Vali Puică este un exemplu de „AȘA DA” pentru edilii din țară care de cele mai multe ori aleg soluția comodă, dar imorală, a eutanasierii.

Salvați o viață de animăluț. Pot trăi din „firimiturile” noastre. Nu îi lăsați pradă eutanasierii, iar cei care deja îi aveți, sterilizați-i dacă nu puteți avea grijă de puișori. E una din prioritățile și îndatoririle noastre de OM.”, spune primarul Vali Puică.

 

 

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. SIMONA STEENHUIS spune

  RESPECT…..ASTA INSEMANA SA AI SUFLET!!!

 2. Violeta spune

  Felicitari,om cu suflet mare si bun,daca ar lua toti exemplul lui,ar fi mult mai frumos

 3. Basil spune

  Bravo lui.Asa da. Ne dorim asemenea oameni. Dar mai stim ca D-na Lidia la invatat sa iubească si oamenii si animalele. Și el e un om bun si a dat dovadă de multe lucruri bune. Bravo domn primar.

 4. Lidia spune

  Felicitări d-le primar! Sper ca atitudinea d-voastră să fie urmată de cât mai mulți edili din țară!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate