Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Copac căzut peste firele de înaltă tensiune, în comuna Poiana Teiului

Comunicat ISU Neamț: Marți, 13.03.2018 la ora 12:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre un copac căzut pe liniile de curent electric în satul Poiana Largului, com. Poiana Teiului. La locul evenimentului s-au deplasat trei subofiţeri cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamt – Garda de Intervenție nr. II Poiana Teiului, care au acționat cu un motofierăstrău pentru tăierea și degajarea arborelui și o echipă de intervenție de la E-On Electrica.

****
Astăzi, 13 martie, în jurul amiezii, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre un copac căzut peste firele de înaltă tensiune, în comuna Poiana Teiului.
La locul evenimentului s-au deplasat 3 subofițeri cu o autospecială,  o echipă de intervenție de la E‑On Electrica și pompieri din cadrul SVSU al comunei.
Revenim cu detalii.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *