Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Consilierul pietrean Valentin Ciobanu sprijină în mod consecvent cazurile umanitare

Consilierul local PNL Valentin Ciobanu este unul dintre oamenii care a răspuns de fiecare dată afirmativ când a venit vorba de cazurile umanitare mediatizate de publicația noastră. A donat de fiecare dată și nu a solicitat niciodată menționarea numelui său în mod public. În schimb a încercat pe rețelele de socializare, prin puterea exemplului și prin amplificarea mesajului de solicitare de ajutor, să îndemne oamenii să se implice în realizarea unor fapte bune care, de multe ori, fac diferența între viață și moarte pentru unele persoane aflate în situații critice.

A sprijinit persoane bolnave de cancer, copii bolnavi, orfani, săraci și, iată, a oferit din nou sprijin celui mai recent caz semnalat de redacția noastră. Este vorba despre un tânăr care și-a pierdut piciorul drept într-un accident și care are nevoie de un sprijin financiar pentru corectarea protezei. Detalii aici: NEAMȚ: A rămas fără piciorul drept într-un accident și are nevoie de modificarea protezei.

„Câte puțin de la fiecare și poate reușim să ajutăm acest tânăr !!! Mă alătur acestei campanii de ajutorare, vă rog pe această cale să arătăm și să demonstăm că putem fi mai buni. Am atasat OP-ul cu micul ajutor, nu pentru reclamă, ci pentru a demonstra că vorbele pot deveni fapte. Un zâmbet și o alinare pentru Gabi !”, este mesajul lui Valentin Ciobanu postat pe pagina sa de Facebook.

Apreciem implicarea omului Valentin Ciobanu, care, în calitatea sa de consilier local, poate genera un lanț de fapte bune prin puterea exemplului, atât în rândul colegilor din Consiliul Local, cât și în rândul oamenilor de afaceri sau simpli cetățeni care pot ajuta cum pot persoane aflate în nevoi.
4 comentarii la “Consilierul pietrean Valentin Ciobanu sprijină în mod consecvent cazurile umanitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *