Search
joi 26 aprilie 2018
 • :
 • :

Considerați că îngrijirea medicală pe care o primiți la spitalele din Neamț depinde de șpaga pe care o dați?

Considerați că îngrijirea medicală pe care o primiți la spitalele din Neamț depinde de șpaga pe care o dați?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...7 comentarii la “Considerați că îngrijirea medicală pe care o primiți la spitalele din Neamț depinde de șpaga pe care o dați?

 1. Andrei

  Apropo lumea știe cam ce salarii au medicii cu sporuri și alte „beneficii”, adică cine știe, de exemplu, un medic poate primi doar pe o gardă aproximativ un salariu minim? Eu abia am aflat când pe lângă „atenție” a trebuit să cumpăr și tratamentul.

  Raspunde
 2. Ana

  Este absoluat dezgustator ce se intampla in spitalele din judetul neamt. Ma mir ca nu le este rusine sa se numeasca medici, asistenti medicali si asa mai departe. Comportamentul lor fata de persoanele care au nevoie de ingrijiri medicale este strigator la cer. Consideram ca sunt oameni care ar trebui sa arate compasiune si, in acelasi timp, profesionalism pentru ca zi de zi au de-a face ci oameno bolnavi si , de multe ori neajutorati. In schimb, de la intrarea pe poarta spitalului si pana in cabinetul medicului esti tratat ca un animal daca ai norocul sa fii bagat in seama. De la doamna care vinde covrigi la chioscul spitalului si pana ajungi pe mana medicilor esti vazut ca un nimeni. Ar trebui sa le fie rusine. Medicii din judetul neamt sunt o gluma… nu ii poti numi medici.

  Raspunde
 3. Merlin

  Nu și nu generalizați. Majoritatea personalului este onest și face uneori minuni cu o dotare si salarii modeste la fel ca în multe alte domenii. Ma întreb în mod firesc uneori si cat de corupți sunt anticorupții având în vedere ca trăiesc în același mediu cu poporul după cele 8 ore maxim/zi lucrătoare de serviciu.

  Raspunde
 4. burebista

  toti betii de pe strada sunt tratati la URGENTA si daca te duci cu un bunic il tine in sala de asteptare 12 ore pana sa ii faca analize

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *