Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Concursul pentru directori de şcoli în Neamț: rezultatele la proba scrisă

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a afișat rezultatele înregistrate la proba scrisă susținută de candidați pentru posturile vacante de directori și directori adjuncți în unitățile de învățământ.

Testarea s-a desfășurat la Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț, iar Candidații au avut la dispoziție 90 de minute pentru a răspunde la întrebări legate de legislaţie şi managementul educaţional. Pentru a obține punctajul minim (35), cadrele didactice ar fi trebuit să răspundă corect la 28 de întrebări. Mai multe detalii despre acest concurs aici

În perioada 19-31 iulie 2017 se vor desfăşura proba de evaluare a CV-urilor candidaţilor şi interviurile, conform programării stabilite de inspectoratele şcolare județene (ISJ). Graficul desfăşurării acestor probe va fi afișat la sediile inspectoratelor școlare, marți, 18 iulie 2017.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *