Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 18 august 2019
  • :
  • :

CONCURS ȘI EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE „Atracții turistice și locuri inedite din județul Neamț”

Clubul Rotaract Piatra Neamț organizează în perioada 1 – 21 noiembrie 2014 concursul și cea mai frumoasa expoziție de fotografie cu tema „Atracții turistice și locuri inedite din Neamț”. Acest concurs se desfășoară la nivel regional și face parte din proiectul ROTARACT 3X3 al Cluburilor din Bistrița, Piatra-Neamț și Sighetu Marmației.
Participantii vor avea dreptul de a înscrie în concurs cel mult 3 fotografii care să respecte regulile descrise pe pagina de facebook a evenimentului, specifice unui astfel de concurs, timp de 15 zile (1-15 noimebrie). Fotografiile înscrise vor fi postate pe pagina de facebook a clubului Rotaract Piatra-Neamt, unde concurenții vor aduna like-uri de la public, acestea reprezentând procent din punctajul final al jurizării.
In parteneriat cu Galeria Era în data de 21 noiembrie 2014, ora 18:00, la Central Plaza Hotel – Piatra Neamț, va avea loc cea mai frumoasa expozitie fotografica din Piatra-Neamt, unde vor fi expuse fotografiile concurentilor si premiate cele mai bune dintre acestea. Cei care nu reusesc sa ajunga la eveniment, vor avea ocazia sa admire expozitia pana pe data de 23 noiembrie in cadrul galeriei. Membrii juriului vor fi: Ciprian Istrate – pictor și administrator galerie, invitatul special Șerban Bogdan – fotograf specializat în fotografia de peisaj, Andrei Ceobanu – videograf și Justin Popovici – fotograf.
Fotografiile câștigătoare, locul 1, locul 2 și locul 3 , cu acordul deținătorilor, vor fi promovate si expuse în cadrul expoziției de fotografie și licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț, având drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *