Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Cine se va ocupa de curățenia de pe albia Cuiejdiului

În urma articolului ”Pe astea cine le strânge?” domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu ne-a contactat și ne-a explicat care este situația.

”Tronsonul albiei pârâului Cuiejdi a fost împărțit în două.  Tronsonul 1 de la pod de la Unic până în spate la Kaufland, acolo unde este amenajată și betonată albia Cuiejdiului, intrăm într-o refacere totală. Este deviz estimativ făcut și pregătim pentru scoaterea la licitație acel tronson cu reabilitare totală, cu curățarea rosturilor de dilatație, refacerea platformelor de beton acolo unde sunt sparte, tăiată toată vegetația, îndepărtarea tuturor aluviunilor. Tronsonul 2 este din spate de la Kaufland până la barajul de retenție și digul de protecție care este făcut în 2016, acel dig care s-a surpat și a trebuit la inundațiile care au fost în ultima perioadă să îl dublăm, să-l ranforsăm pentru a evita alte  probleme și inundarea acelor curți. Pe această porțiune va fi un alt proiect în care  intră reabilitarea digului, curățarea albiei Cuiejdiului  pe acel tronson până la barajul de retenție plutitor, îndreptarea și reabilitarea barajului de retenție plutitor și curățarea celor două cascade, îndepărtarea tuturor aluviunilor  din acea zonă și, bineînțeles,  eliberarea de acele peturi și mizerii care s-au strâns în spatele barajului  în urma fenomenelor meteorologice din ultima perioadă.”, a declarat domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu pentru ziarpiatraneamt.ro.
Un comentariu la “Cine se va ocupa de curățenia de pe albia Cuiejdiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *