Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Cine se opune capturării câinilor comunitari de către Salubritas?

Chiar în curtea Salubritas, firma care se ocupă de capturarea câinilor comunitari din Piatra-Neamt, își fac veacul mai multe astfel de exemplare fără stăpân. Utilitatea lor este clar de pază, doar că nimeni nu a vrut să și-i asume.

Întrebați de ce nu își adună în primul rând câinii fără stăpân din propria curte, cei de la Salubritas au dat vina pe propietarul clădirii, adică pe primărie. Desigur că a fost doar o formulare nefericită să se dea vina pe primărie. În realitate, cei de la Salubritas vorbeau despre faptul ca acea clădire și mai ales curtea care e comună este în grija celor de la Publiserv care s-ar fi opus ridicării câinilor de aici.

Desigur că ar fi fost frumos din paretea celor de la Salubritas măcar să ia câinii din curtea lor și să-i sterilizeze, deparaziteze și vaccineze, ajutându-și astfel vecinii de la Publiserv să intre în normalitate, dar se pare că e mult mai simplu ca PMP-ist de dat vina pe vecinul PNL-ist.

Așadar dacă Salubritas spune că a vrut dar nu a fost lăsat, atunci Publiserv să își ia în custodie acești câini care îi ajută la pază și să-i transforme din câinii comunitari din curtea Salubritas-Publiserv în niște câini puțin mai îngrijiți, mai sănătoși și cu stăpân oficial.

I.R.
Un comentariu la “Cine se opune capturării câinilor comunitari de către Salubritas?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *