Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

Cerșetori pe capul turiștilor

În zona gara-telegondolă, mai mulți cerșetori își fac veacul, creând un mare disconfort turiștilor veniți în Piatra-Neamț. Nu este o problemă nouă ci una de care scriem de ani de zile în speranța că cineva va găsi o rezolvare.

Dacă acești cerșetori ar sta linistiți și ar aștepta mila turiștilor, nu ar fi decât o problemă de imagine, dar acești cerșetori sunt efectiv agresivi. Vin la portiera omului când vrea acesta să coboare sau să urce în mașină, merg cu mâna întinsă în fața lui de la mașină și până la clădirea telegondolei și cel mai enervant este ca fac acest lucru în grup, de regulă un adult și minim un copil.
13 comentarii la “Cerșetori pe capul turiștilor

 1. Dan Daniel

  Sunt și vor veni în oraș atâta timp cât lumea le da bani……orice mamaie scăpa cate un leu când îi vede…asa că poți să dublezi poliția jandarmeria locala că ei tot vor veni

  Raspunde
 2. Iuli Florian

  Și nu doar în zona gării, în Darmanesti e o gaşcă de 4 ” etnici bronzați” care au cam 18 – 20 de ani și nici nu se mai sinchisesc cu cerşitul, îți spun direct să le dai nişte bani, iar dacă îi refuzi, înjură și te amenință .

  Raspunde
 3. nicolaie

  Pai cum vreti sa ii ia Politia Locala de urechi,cand aia le dau cota parte din ce produc???? Ce,sunt babute cu papdie de vanzare??? Serios,eu cred ca ciudatii aia de „gardieni” ar trebui dati toti afara si angajati altii,care sa vrea sa faca ordine in oras.

  Raspunde
 4. flavius

  Mai rau la statia de langa carrefour, une a fost calea ferata se afla persoane rau intentionate. Baiatul meu face naveta la Piatra si a fost de nenumarate ori abordat de tigani sa le dea banii pe care ii are, norocul lui este ca au sarit in ajutor alte persoane, mentionez ca are 13 ani. Ce poate sa faca un copil la varsta lui cand te trezesti cu o gasca?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *