Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

Ce NU a făcut DNA în România

În ultima perioadă vedem în spațiul public o dezbatere exagerată pe tema DNA. Toată lumea ne spune ce a făcut DNA bine și ce a făcut DNA rău. Ambele tabere au argumente mai mult sau mai puțin reale, mai mult sau mai puțin subiective. Este clar că DNA a făcut mult bine, dar și mult rău și abuzuri dar nu despre aceste lucruri vrem sa vorbim. Noi în acest articol vrem să vă spunem ce nu a făcut DNA.

 • Nu DNA a distrus industria României
 • Nu DNA a defrișat pădurile României
 • Nu DNA a desființat sute de mii de locuri de muncă în România
 • Nu DNA a furat banii românilor
 • Nu DNA a distrus învățământul, sănătatea și transporturile
 • Nu DNA a fugărit milioane de români din țară
 • Nu DNA vinde pe nimic toate resursele României
 • Nu din cauza DNA ies analfabeți din școli
 • Nu din cauza DNA mor oamenii cu zile prin spitale

Uite de asta suntem un popor care ne merităm soarta. Am stat ca mămăligile în casă cât această țară a fost jefuită și acum am ajuns să susținem chiar și abuzurile unei instituții gen DNA numai să se oprească odată jaful din România și aroganța clasei politice.

Nu susținerea sau desființarea DNA este soluția. Soluția este să filmăm și să deconspirăm fiecare politician care este arogant, fiecare funcționar sau medic care ne cere mită, fiecare camion cu lemn furat, fiecare analfabet cu trei diplome. Să povestim public și să cerem socoteala instituțiilor în scris pentru fiecare om care moare cu zile în spitale, pentru fiecare metru pătrat de pământ vândut, pentru fiecare bugetar incompetent și pentru tot ce suspectam că este izvorât din corupție.
DNA este o instituție depășită deoarece cine vrea să facă șmecherii își dă legi favorabile, cumpără magistrați și tribunale cu tot cu clădire dacă e nevoie, cumpără ambasadori și așa scapă peste 90% dintre cei care jefuiesc țara de 25 de ani.

Nu DNA este soluția pentru România. Soluția ești tu! Tu nu trebuie să mai fii mămăligă!

I.R.
2 comentarii la “Ce NU a făcut DNA în România

 1. Stefan

  Nu DNA a facut toate astea, dar a asistat pasiva la jefuirea tarii!A actionat numai la comanda politica si numai impotriva celor incomozi pentru stapanii straini ai Romaniei!DNA nu e depasita, pur si simplu se face ca nu vede tepele de miliarde date de companiile straine si de cele „acoperite”, in schimb se preocupa de nimicuri cu femei de serviciu angajate la PSD…

  Raspunde
 2. gogu

  Interesant punct de vedere, dar eu cred ca avem nevoie de DNA, este poate ultima sansa pentru natia asta sa scapam de toti jegosii care ne fura zi de zi, de 27 de ani. Fara DNA acesti jegosi nu mai au nici frica, nici rusine, nici mama nici tata. Nimic nu cred ca-i poate opri. DNA este singuara care-i poate trage de coxxie, pentru toate nenorocile care le-au adus asupra acestei natii. Dovada ca DNA este singura entitate de care le este frica este disperarea lor de a o face cat mai ineficienta in ai lua intrabari.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *