Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
 • :
 • :

Caz de cruzime în Neamț: Câine legat cu sârmă și tăiat

ACTUALIZARE: KOLA KARIOLA a preluat cățelul și îl va trata la o clinică în București.

Cine doreste sa ajute pentru achitarea costurilor veterinare pentru cazurile preluate azi o poate face in conturile asociatiei:

Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
CIF: 33115589
Banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift: RZBRROBU
PayPal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!


Pe pagina Kola Kariola Animal Rescue a fost postat astăzi un video cu un câine într-o stare foarte proastă de sănătate cu mesajul „PIATRA NEAMT!!! Are piciorul taiat, gatul la fel!! ESTE CINEVA IN ZONA!!???!!! NU mananca nimic!! ESTE URGENT! VA ROG OAMENI BUNI!!!”.

O tânără a reușit cu sprijinul unor vecini să preia cățelul în curte și să cheme un veterinar pentru acordarea primului ajutor. Din păcate, cazul este grav și necesită intervenție chirurgicală. Câinele are o sârmă legată de gât care îi taie carnea și îl sufocă, nu poate mânca nimic, iar una dintre lăbuțe este tăiată.

Întrucât niciun medic din zonă nu îi poate oferi îngrijirile medicale de care are nevoie, cei de la Kola Kariola București vin în această seară să preia cățelul pentru a-i salva viața. Cățelul este stabilizat momentan. I s-au administrat vitamine și antibiotic.

Acest câine a avut șansa ca cineva să îi ofere primul ajutor, însă din păcate multe animale abuzate, maltratate mor pe drumurile din județ deoarece nimeni nu intervine, iar făptașii de cele mai multe ori nu pățesc nimic. Sperăm ca odată cu intervenția unui ONG din București să se găsească și vinovații, iar legea să fie pusă în aplicare. Reamintim că se așteaptă în Parlament votarea legii care va mări semnificativ pedepsele pentru abuzul sau uciderea animalelor, iar cei care comit fapte precum cele din video vor risca să primească ani de închisoare.

Felicitări tuturor celor implicați în salvarea acestui cățel care au dat dovadă de responsabilitate și spirit civic!

Revenim cu noutăți despre caz.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!
8 comentarii la “Caz de cruzime în Neamț: Câine legat cu sârmă și tăiat

 1. eu

  saracul caine,cu ce a gresit atat de grav sa fie atat de chinuit?cu nimic ,cu siguranta.cei care aveti copii ,educati-i sa iubeasca animalele si sa le respecte,ca asta e singura cale..educatia.ma bucur ca exista aceasta asociatie am mai vazut cazuri preluate de ei,sper sa faca asta cat mai multa vreme

  Raspunde
 2. xx

  Cite camioane de ciini ne aduc si lasa liber acea firma sau suratele ei? E un caz mediatizat si da bine sa se implice(vrea si bani tot de la nemteni sa se implice) Periodic se descarca in oras camioane de ciini,satele si padurile sint pline de ciini salbataciti si flaminzi adusi cine stie de unde

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *