Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Cât a fost de încasat era bine. Acum, când e de făcut curat, Urbanul a dispărut din peisaj?

Din zona din jurul pieței, societatea primăriei, Urban, a încasat zi de zi taxe de la toți comercianții, iar acum terenul arată ca o groapă de gunoi.

Vom fi foarte atenți să vedem pe banii cui se va face curățenie și mai ales pe banii cui se vor reface pavajul și ce s-a mai stricat de la organizarea zonei de tarabe improvizate.

În cazul în care NU Urbanul va fi cel care a plătit, vom face tot ce putem noi ca acei bani sa fie imputați deoarece nu este normal ca o firmă să încaseze și apoi readucerea terenului la starea inițială să fie suportată din banii pietrenilor.
11 comentarii la “Cât a fost de încasat era bine. Acum, când e de făcut curat, Urbanul a dispărut din peisaj?

 1. Marius Catalin Azamfirei

  asta din pacate este adevarul pentru ca multi depind de acest targ de vechituri nu nu mai cei saraci si si cei care vor sa isi procure o haina,o pereche de incaltari,un telefon,o baterie etc etc etc….la preturi sub nivelul pietei actuale, ca nu toti si pot permite sa cumpere din magazine ceva nou ca nu au de unde asa ca vin la noi odata pe saptamana sa isi cumpere cea ce are nevoie.stiu oameni bolnavi din cei care vand la targul de vechituri care vin sa isi vanda de prin casa sa isi procure medicamentele necesare si va spun sincer sunt bolnavi cu diabet cu inima si asa mai departe care au nevoie de acest targ.

  Raspunde
 2. VICTOR

  ACUM si D vstra , CARE nu ar vrea sa stea cu chitantieru si sa beneficieze si de unele ,, Atentii , O mana spala pe alta si amandoua OBRAZUL ! ,, Decat sa dea cu tarnu si cu farasul pe jos ?

  Raspunde
 3. Justitiarul De Neamt

  Am vazut si eu privelistea urata dar mai bine sa puna tiganii din Valeni 1 care iau ajutor social sa faca curatenie prin piata ca si asa ny au alta ocupatie decat sa faca rau romanilor care stau prin zona lor , distrugandu- le usa si sa – i agreseze in casa lor

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *