Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

Castanii tăiați de primărie sunt putrezi! Un real pericol pentru cetățeni

Castanii programați pentru tăiere reprezintă un pericol pentru pietoni și participanții la trafic. Avertizam despre aceste lucruri în articolul Așteptăm să fie cineva rănit?! Copac putred, rupt și căzut pe trotuar, pe strada Ștefan cel Mare.

Am primit foarte multe sesizări legate de copaci putrezi din care s-au desprins crengi care au căzut pe trotuare sau carosabil, blocând circulația și punând în pericol siguranța cetățenilor. Din punctul nostru de vedere, decizia de tăiere a acestor copaci este binevenită și apreciem implicarea primăriei în acest sens. Nu ne pronunțăm la această oră cu privire la decizia de înlocuire a castanilor cu platani (detalii aici), întrucât nu suntem specialiști, însă decizia de înlăturare a acestui pericol iminent pentru siguranța cetățenilor este un aspect care trebuie apreciat.

Câteva imagini cu arborii tăiați de pe Bulevardul Republicii.
5 comentarii la “Castanii tăiați de primărie sunt putrezi! Un real pericol pentru cetățeni

 1. Andrei

  Cu tot respectul, dar citind comentariile de pe FB in legatura cu acesti copaci ma dezarmeaza prostia locuitorilor din Piatra-Neamt…

  O cetateanca – „Ai fost azi prezent acolo si ai facut poza sau ai luat o poza de pe google?”

  Raspunde
 2. mickey999

  Cred ca din trunchiurile alea cineva cu imaginatie ar putea face obiecte decorative ( masutze, bancutze, etc)

  Eh, ? Nu-i bun? Sau trebuie sa ajunga pe foc numaidecit ?

  Raspunde
  1. xx

   Sint plantati de citiva ani(platani ce e drept) si cresc frumos dar in ultimul timp coroanele au inceput sa se deformeze din cauza copacilor batrini

   Raspunde
 3. Nicu

  Și toți nebuni pe Facebook azi făceau numai scandal că acești castani sunt perfect sănătoși.Cati nebuni sunt in orașul Piatra Neamț?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *