Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Caravana BMW Automobile Bavaria a poposit la Piatra-Neamț

Locuitorii județului Neamț pot testa şi descoperi tehnologia de ultimă generaţie a noului model BMW Seria 5.

În cadrul Caravanei BMW Automobile Bavaria, începând de astăzi, 12 octombrie, și până sâmbătă, 14 octombrie, la Hotel Central Plaza din Piatra-Neamț pasionații de mașini vor descoperi noul BMW Seria 5, cel mai modern sedan din clasa business, ajuns la cea de-a șaptea generație.

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să vadă și să testeze două modele speciale: noul seria 5 530d xDrive (265 CP) și noul seria 5 520d xDrive 190 CP, care exemplifică cele mai noi sisteme realizate de BMW (control prin gesturi, sisteme noi de asistență și avertizare pentru șofer, night vision sau altele).

Prin intermediul reprezentanței din Bacău, cea mai tânără membră a rețelei de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, sunt prezentate și noile servicii premium de întreţinere şi reparaţie dedicate posesorilor de BMW. De asemenea, clienții interesați de ofertele de automobile rulate BMW vor beneficia de oferte speciale dedicate fiecărui tip de client.

Totodată, pe durata evenimentului, cei interesați sunt așteptați cu oferte speciale BMW Service, preţuri promoţionale pentru automobile rulate, test drive cu cele mai noi modele BMW, catering, tombolă, dar  şi  surprize.

Mai jos și câteva fotografii cu mașinile care vor putea fi testate în cadrul Caravanei BMW Automobile Bavaria, la Piatra-Neamț.

 

 

 
Un comentariu la “Caravana BMW Automobile Bavaria a poposit la Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *