Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Bulevardul Traian isi asteapta victimele

Desi am sesizat intr-un articol precedent , pericolul pe care il prezinta elementele desprinse din acoperisurile blocurilor ce marginesc Bulevardul Traian si autoritatile pietrene cunosc acest lucru , in continuare aceasta strada reprezinta un real pericol pentru trecatori .
Daca am avea posibilitatea am indeparta noi macar tiglele care stau sa cada sau daca ar fi un caz izolat am fi mers personal sa vorbim cu persoanele de la ultimul etaj dar aceasta stare de fapt este prezenta pe tot bulevardul incepand de la strada Castanilor si pana la ultimul bloc .


Nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu moara un copil nevinovat .

Iosub Robert
4 comentarii la “Bulevardul Traian isi asteapta victimele

 1. Lupascu Ionut via Facebook

  Voi va puneti astfel de probleme cand trendul este izolatia prost facuta a blocurilor cu finisaje ca la grajdurile de vaci. Consider ca aceasta problema este o surpriza placuta oferita de autoritatile balonate cu falci de vier si creier plictisit. Deocamdata nu ma pot concentra vizual la aceste poze, am de savurat buruienile din parcari care cresc nestingherite. Salut pe aceasta cale comunitatea tiganeasca care sa gandit sa ne dea o mana de ajutor, la tunsul ierbii, cu utilaje silentioase cu 4 picioare, scoase de la caruta si puse la treaba gratuit pentru binele comunitatii. MA INCLIN! avem nevoie de animale intr-un peisaj montan fie ele domestice sau salbaticite in tarcuri portocalii.

  Raspunde
 2. Devastatorul

  „Nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu moara un copil nevinovat .” Sa inteleg ca un copil vinovat poate sa moara?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *