Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Brantner sistează ridicarea gunoiului pentru persoanele juridice rău platnice

Începând cu data de 16.10.2017, operatorul de salubritate SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL, punct de lucru Piatra-Neamț, Str. Gheorghe Doja, FN, jud. Neamț, va începe campania de sistare a colectării deșeurilor menajere la persoanele juridice care cumulează debite mai vechi de 60 de zile. Aceasta situație va duce implicit la rezilierea contractului.
Conform HCL nr. 7/2010, Art. 1, lit. H, orice persoana fizică si juridică este obligată să încheie contract de prestări servicii de salubritate cu operatorul desemnat SC BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SRL. Neîncheierea unui astfel de contract se sancționează de către Poliția Locală cu amenda între 300-500 lei pentru persoanele fizice și 1000-1500 lei pentru persoanele juridice.

Clienții vizați pentru măsura mai sus menționată vor fi înștiintați prin lipirea unui autocolant informativ pe recipienții de colectare a deșeurilor menajere.
2 comentarii la “Brantner sistează ridicarea gunoiului pentru persoanele juridice rău platnice

  1. Mira

    Pentru cei cărora li se ridică gunoiul, dacă tot se străduiesc locatarii să îl sorteze ,se poate ca și Brantner tot sortat și nu amestecat, la grămadă, să îl transporte unde îi este locul? Altfel ce rost mai are să ne străduim să îl sortăm?

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *