Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Brantner anunță sistarea colectării deșeurilor la datornicii cu debite mai vechi de 3 luni

Printr-o adresă către Primăria municipiului Piatra-Neamț  și ca informare către Garda de Mediu, APM Neamț, DSP Neamț și Poliția Locală, Brantner Servicii Ecologice anunță că va începe campania de sistare a colectării deșeurilor menajere de la asociațiilor din Piatra-Neamț care cumulează debite mai vechi de trei luni.

Conform HCL nr. 7/2010, art. 1, litera H, orice persoană fizică și juridică este obligată să încheie contract de prestări servicii de salubritate cu operatorul desemnat SC Brantner Servicii Ecologice SRL. Neîncheierea unui astfel de contract se sancționează de către Poliția Locală cu amendă de 300-500 lei pentru persoanele fizice și de 1000-1500 lei pentru persoanele juridice.
2 comentarii la “Brantner anunță sistarea colectării deșeurilor la datornicii cu debite mai vechi de 3 luni

  1. Ariana Angelo

    Cu totii sunt niste netrebnici.Au venit si au amplasat aceste containere sub geamul apartamentelor si toata vara ne-au sufocat.Au promis ca iau masuri ,dar nu au facut nimic in acest sens.Cred ca trebuie luati de gat sa ne respecte drepturile si mai ales conditia de ,,Om:”.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *