Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Braconier prins de polițiști cu o căprioară împușcată în mașină

Poliţiştii au acţionat în baza unui plan de acţiune, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de braconaj cinegetic.
Astfel, în după-amiaza zilei de 8 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Gârcina au oprit în trafic pe DJ 155G, în comuna Bodeşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 50 de ani, din Dobreni.
În interiorul autoutilitarei, poliţiştii au găsit un exemplar împuşcat din specia cervide, femelă, fără a avea aplicat crotal, o armă de vânătoare, precum şi un număr de 4 cartuşe de vânătoare.
Poliţiştii împreună cu specialiştii de la Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Neamţ, au dispus ridicarea în vederea continuării cercetărilor a altor două arme de vânătoare aparţinând bărbatului, deţinute legal, precum şi a autoutilitarei folosite la transportul căprioarei.
Bărbatul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *