Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 septembrie 2018
  • :
  • :

Bărbat de 49 ani, din comuna Făurei, surprins de un echipaj de poliţişti locali în timp ce fura

Astăzi, 14 noiembrie, poliţişti locali din cadrul Biroului de Ordine Publică, aflându-se în executarea serviciului de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona gării, au observat o persoana suspecta având asupra sa mai multe profile din aluminiu şi un tomberon din material plastic.

La vederea patrulei de poliţie, acesta a abandonat respectivele bunuri între doua maşini staţionate în parcarea centrului comercial din zona, plecând de la fata locului, împrejurare ce a determinat urmărirea, respectiv verificarea acestei persoane. Astfel, s-a constatat faptul ca acesta se numeşte B.G., în vârstă de 49 de ani, domiciliat în comuna Făurei, jud. Neamt, care a declarat ca a sustras bunurile de la un magazin din zona cartierului Dărmăneşti. În continuarea cercetărilor a fost identificat administratorul acestui magazin, fiindu-i restituite bunurile sustrase.
În cauza s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii în flagrant, sus-numitul fiind predat Politiei municipiului Piatra-Neamţ pentru continuarea cercetărilor.
3 comentarii la “Bărbat de 49 ani, din comuna Făurei, surprins de un echipaj de poliţişti locali în timp ce fura

  1. Cetatean

    Daca tot patruleaza domnii de la politie , ar trebui sa vada ce se arunca pe malul Bistritei , mai ales de cei ce s-au instalat in colibe insalubre ( atentionare si pentru Serviciul Social al Primariei , in locurile respective sunt si copii mici )si care arunca saci de mizerie in rau.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *