Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
 • :
 • :

Averea prăduită a Petroforest – sute de mii de metri pătrați de terenuri și construcții

Lăsați nimicurile și bârfele la care vor alții să vă facă atenți ca să nu vedeți ce e cu adevărat grav în Neamț. Luați și citiți acest articol și veți vedea că toate marile hoții de care ați auzit în ultimii ani sunt glume proaste față de ce s-a întâmplat și ce se întâmplă în continuare în Neamț. 

Vă spuneam într-un articol anterior că am dat peste 5 firme denumite la fel, ”Petroforest”. O adevărată mașinărie de zăpăcit proprietăți și sifonat bani. Haideți să vedem care sunt acest 5 Petroforest și dimensiune jafului în sute de mii de metri pătrați de terenuri și construcții.

PETROFOREST 1 – SEF PETROFOREST SA – CUI 5620550 neplătitor de TVA – falimentată

PETROFOREST 2 – SEF PETROFOREST SA – CUI RO 2039376 plătitor de TVA – Asociat persoană juridică Holding Investment SRL

PETROFOREST 3 – SEF PETROFOREST PIATRA NEAMT SA – CUI 5584776 neplătitor de TVA – falimentată

PETROFOREST 4 – SEF PETROFOREST SA – CUI 3224088 neplătitor de TVA – falimentată

PETROFOREST 5 – PETROFOREST SRL – RO 23669676 plătitor de TVA – Asociați Tărâță George și Holding Investment SRL

Din aceste 5 firme Petroforest 3 sunt deja falimentate și urmează și celelalte 2 să aibă aceeași soartă.

Prin aceste firme au dispărut din proprietatea județului Neamț sute de mii de metri pătrați de construcții și clădiri și chiar acum se vând ultimele terenuri. Fabrici, blocuri, cabane, depozite, spații și terenuri pentru care generații de nemțeni au muncit, au fost și sunt în continuare transformate în bani ce ajung în buzunarele unor băieți deștepți care nu au dat mai nimic pe ele. Când spunem sute de mii de metri pătrați de construcții și teren nu este o exagerare în redactare. Priviți și convingeți-vă singuri.


Totul s-a trecut prin zeci de firme, cu zeci de administratori și zeci de acționari dintre care o parte au dispărut. Sute de procese au fost pe rolurile instanțelor pentru a se pierde urma mecanismului, adică firmele implicate s-au acționat între ele în judecată pentru a pierde terenurile și clădirile prin hotărâri judecătorești. Unele se mai judecă și acum. Un mecanism care cu adevărat este subiect de siguranță națională dar, din păcate, fostul șef al SRI Neamț a ieșit din sistem în mod rușinos pe ușa din spate și a devenit, ce să vezi, angajatul și omul de bază al clanului TCE 3 Brazi. Foști șefi de la finanțe au ajuns și ei în slujba aceluiași clan. Prefecți, de asemenea, au fost tot la mâna clanului TCE și mulți politicieni. Cine să-i oprească?

Doar la o citire în diagonală a tabelelor de mai sus orice om își dă seama că în acest articol vorbim de clădiri și terenuri de sute de milioane de euro și de nici un vinovat. Averea județului Neamț evaporată la lumina zilei cu complicitatea instituțiilor și autorităților și jaful continuă. Mai sunt alte sute de mii de metri pătrați de construcții și terenuri care urmează să se transforme în sute de milioane de euro făcute prin prăduirea continuă a averii județului Neamț.

Iosub Robert

PS: După cum vedeți, ceea ce prezentăm noi sunt date oficiale și concrete dar, de la instituții la politicieni, toți cei care ar trebui să ia atitudine tac. Oare de ce? Noi presupunem ca e vorba de un șantaj generalizat. Cei care sunt implicați în aceste mașinării au în slujba lor jurnaliști și oameni pregătiți să atace și să facă mari probleme oricui îi deranjează iar oamenilor le este frică știind că instituțiile locale sunt prea corupte sau depășite de situație și nu-i pot apăra.
8 comentarii la “Averea prăduită a Petroforest – sute de mii de metri pătrați de terenuri și construcții

 1. Onelian dalmatio

  Puneti domnilor mâna și faceți ordine și dreptate în cetatea asta numită România nu așteptați să neapucam noi norodul că va fi vai și amar de voi lichelelor…

  Raspunde
 2. Privitor

  „Politica” politicienilor nemteni este in afara oricarei discuti (din Sfantul Duh si mai multe decta atat), singura problema e la razesii cu frica de Dumnezeu si cu un bun simt bovin (care si atunci cand sunt facuti pe fata, umiliti si luati de prosti, nu numai ca nu reactioneaza, dar chiar mai ingaima si un Dumnezeu sa-l ierte pe cel care i-a furata mai ceva ca lotri cei mai beliti – iar cand DNA mai cheama la discuti, fara finalizare – data de protectie politica, pe cate unul infractor – asa de leac, tot in DNA vede vinovatul).

  Raspunde
 3. B. Mihai

  Lasati trompeta Muraru in pace. Sunteti cumva prietenii lui si faceti acum reclama lui nimeni asta in comentarii ?
  DNA, DIICOT, SERVICII toata lumea ar trebui sa ia listele din aceste articoel si sa vada cum au disparut fabricile, cabanele, terenurile, tot a disparut frate din judetul asta si nimeni nu e vinovat de nimic asta e de noaptea mintii

  Raspunde
 4. Corduneanu

  Asa este si opinia mea confirm Muraru e doar trompeta care trompeteste ca sa nu mai auzim cum taraie astia sacii de bani prin spatele nostru
  Daca gresesc si stie cineva vreo dezvaluire a lui nimeni de la Tarcau care sa se fi confirmat cu arestari imi cer scuze public daca nu ignorati acest personaj cu securitatea sovietica in suflet

  Raspunde
 5. Elvira

  Nu Daniel Muraru e subiectul articolului el este doar un pion care tot face de ani de zile dezvaluiri ca sa improaste cu noroi
  Sa ne amintim cum zicea de Drupo si nu s-a adevarit nimic, cum zicea de Apaserv si nimic, cum zicea de Dughir, Arcan, Panaite, Misaila si foarte multi oameni improscati cu noroi care nu facusera nimic.
  Daniel Muraru e doar unu folosit de Corduneanu care era seful lui la EST TV
  Nu mai vorbiti de papusele vedeti cine e papusarul

  Raspunde
 6. Baciu

  Radulescule Din ce crezi tu ca traieste Daniel Muraru daca nu din banii tot de la clanul TCE. Stii tu sa fie angajat pe undeva sau sa aiba vreo afacere ? Sau el se hraneste prin fotosinteza si masina lui merge cu apa ?
  nu vezi ca scrie doar articole de doi lei ca nu stiu ce chirie e 2 lei in loc de 2 euro sau ca depozitarea la nu stiu ce lemne costa mai mult cu 50 lei sau tot felul de nimicuri despre gagicile lui soseta si orice numai despre furturile prietenilor lui nu.
  nu ti se pare suspect ca aia care il plateau au jefuit judetul si el a trait si poate traieste in continuare din banii lor ?
  nu sunt astea metode de securist sovietic ca sa distragi atentia populatiei cu intoxicari de doi lei?
  E foarte adevarat ce scrie in acest articol
  iesi in strada sa vezi cu ochii tai cum dispare tot ce a fost in patrimoniul judetului iar hotii striga hotii

  Raspunde
 7. Radulescu

  Bateti apropouri la Daniel Muraru de la Atacul?
  Nu e cazul. Chiar daca a fost mare parte din viata angajatul celor de la TCE el este un om integru care nu a facut niciodata comenzi politice de atac date de Corduneanu fostul sef de la SRI Neamt chiar daca o buna perioada de timp Muraru era subordonatul lui Corduneanu.
  Muraru nu scrie de TCE pentru ca nu e adevăarat ce ziceti voi. Toate aceste terenuri si cladiri au fost cumparate legal chiar daca pe 2 lei a fost legal totul.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *