Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Atenție la cum administrați zona de producători din Piața Centrală

Din cunoștințele pe care le avem noi despre producătorii din Neamț nu am reușit să identificăm cine produce roșii  iarna, de exemplu.

Nu ar fi rău ca cei care administrează noua piață să își ia cât se poate de în serios treaba și în zona de producători să nu se strecoare mărfuri de la comercianți.

E ok să se vândă roșii, cireșe, banane și orice se dorește, dar zona de producători să rămână strict pentru producătorii autohtoni care muncesc din greu pentru fiecare fir de ceapă sau cartof scos din pământ.

 
10 comentarii la “Atenție la cum administrați zona de producători din Piața Centrală

 1. Daniel Agache

  Am fost , am vazut : cativa producatori pe care sa vede ca sunt autentici , multi bisnitari ce vand produse dr calitate indoielnica. Oricum preturile foarte mari. Ma intreb de ce la standurile pentru carne nu era mai nimeni. Stiu raspunsul , doar ma intrebam daca totul e in regula.

  Raspunde
  1. Jhon Figo

   Preturile mari sunt influentate de chiriile foarte mari. Administratorii pietei sunt interesati sa incaseze cat mai mult,nu-i intereseaza de buzunarul cetatenilor.
   La carne e putina miscare din cauza postului,banuiesc.

   Raspunde
   1. xx

    Chiriile foarte mari vi le-ati stabilit voi la licitatie unde pretul se liciteaza in sus sau in jos.Toti cei ce au mese si standuri in piata nu sint incepatori in meserie,stiu cit vind,stiu cit cistiga si de aceea au marit chiria.Pretul la produse il putam influenta noi cumparatorii,ia nu cumparati din piata nimic vreo saptamina -doua sa vedeti cum scad preturile.Micii producatori-care sint cind vezi si babute la rind la endgrossul acela de la fabrica de piine cumparind marar,patrunjel,ceapa etc de import si se pling dupa aceea ca nu le lasa sa vinda unde vor ele

    Raspunde
 2. Nadejde Angela

  Zona producatori nu exista si va spun si de ce pentru ca toti producatori din jud Neamt au terminat deja productia, cei care ocupa acum tarabile sant asa zisi „producatori „cu marfa adusa din piata angro si vanduta ca produse proprit, daca cautati in luna decembrie rosii, cred ca nu o sa gasiti, ultimile rosii le-am vandut inainte sa deschida piata, mai avem o tura sau doua de rosii, sotul a fost duminica 3 decembrie si sa intors cu rosiile acasa a vandut doar 2 ladite, fiind producatori abia a gasit taraba, mai bine zis a impartit taraba cu cineva, taraba e 20 de lei, abia si-a scos benzina, cine se ocupa sa vada cine are si cine nu certificat de producator,cine ne tuteleaza pe noi producatori????Nu stiu daca piata va mai fi ce a fost odata, lumea vine doar sa vada daca poate pacali vreo babuta, nu sa cheltuiasca, sa plateasca munca.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *