Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
 • :
 • :

Atentie cand va deplasati pe Bulevardul Traian

Atentie cand va deplasati pe Bulevardul Traian. In lipsa unei interventii din partea autoritatilor va recomandam sa circulati in special pe partea unde sunt blocurile cu 10 nivele, deoarece starea acoperisurilor de la blocurile de pe partea cu BCR s-a deteriorat pana la nivelul la care pune in pericol viata trecatorilor .
Nu ar fi rau ca Inspectoratul scolar sa se autosesizeze si sa avertizeze elevi care merg pe acest traseu in drumul spre scoala de pericolul la care se expun .
2 comentarii la “Atentie cand va deplasati pe Bulevardul Traian

 1. Ionut Corfu (nationalistu`)

  V-as recomanda o investite intr-un trepied.In rest nimic de zis.Eram eu bighidiu cand s-au facut acoperisurile alea.Cred au vreo trei zeci de ani.

  Raspunde
 2. Leo Taxil

  Cu vreo citiva ani in urma, un prieten i-a sesizat aceasta problema primarului Stefan; stiti ce i-a raspuns? „Nu ma intereseaza, nu e treaba primariei”!!!Dar el al cui primar o fi? Numai al funicularului si stadionului???

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *