Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
 • :
 • :

Atenție! ”Braconierii” au montat lațuri pentru oamenii din Piatra-Neamț

De vreo săptămână stă în centrul orașului, parcă pus de ”braconieri”, un laț format dintr-un cablu căzut de pe un stâlp.

Dacă ar fi un cablu căzut ieri nu ar fi un capăt de lume. Dacă ar fi pe o stradă lăturalnică nu ar fi panică. Dar e fix în centrul orașului unde traficul pietonal este extrem de intens. Cablul nu pare periculos, probabil e vorba de o fibră optică. Periculos este că trăim în orașul unde timp de o săptămână nu s-a găsit cineva care să îl facă colac și să îl lege de stâlp să nu îl mai ia oamenii în picioare.

Cei care fac, teoretic, curat, polițiștii care patrulează în zonă, angajații primăriei, cineva, oricine ar fi trebuit să sesizeze acest aspect și să îl rezolve. Nu cablul e atât de deranjant, ci faptul că nu mai ia nimeni măcar o dată pe săptămână orașul la pas să vadă ce probleme sunt măcar în zonele cu trafic pietonal intens.

I.R.
Un comentariu la “Atenție! ”Braconierii” au montat lațuri pentru oamenii din Piatra-Neamț

 1. mickey999

  Cam tirziu si cam la vedere se pun „capcanile” pentru creaturile bipede care s-au batut pentru ciolan de vreo 29 de primaveri incoace.

  Pentru citi au mai ramas ar trebui cablurile sa fie electrificate.
  Deh …29 de ani „s-au ris” ei cind romanul era mai batjocurit si umilit decit pe vremea „boierilor”

  Acu’ daca ar fi cablurile nitzelush electrificate „s-ar ride” si romanul ca deh … roata se invirte , nu-i asa ?

  Da drumu’ la heblu, fratzica!
  Platesc eu curentul luna asta, iaca asa ! Ca sa…”ma rid”

  🙂 🙂

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *