Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

În atenția domnului primar Dragoș Chitic și a Consiliului Local Piatra-Neamț

Domnule primar, domnilor consilieri locali,

Redacția noastră este bombardată de întrebări pe care oamenii ar vrea să le adresăm consilierilor locali care în campania electorală au mers prin cartiere și au discutat, promis și plănuit lucruri. Din păcate, nu avem ocazia să punem aceste întrebări și multe altele consilierilor locali, deoarece mulți dintre aceștia nu sunt prezenți la nicio conferință de presă.

De asemenea, domnule primar și domnilor consilieri, mulți pietreni cu care am vorbit trăiesc cu impresia, eronată sperăm, că unii dintre consilierii locali sunt incompetenți, nu știu ce au de făcut și sunt doar niște marionete politice. Și acest lucru este greu de demontat, deoarece mulți consilieri locali nu se implică în lucrările ședințelor și nici nu participă la conferințe de presă, dezbateri publice etc.

Domnule primar, deoarece domnii consilieri locali, mai timizi din fire, nu au o sală a lor unde să poată organiza conferințe de presă și cu ferma convingere că toate criticile referitoare la incompetența lor sunt absolut subiective, vă rugăm ca pentru o corectă informare a pietrenilor și pentru o corectă imagine a aleșilor locali să organizați după o sedință de consiliu local o conferință de presă la care să rămână în sală toți consilierii locali și să poată răspunde în cadrul unei conferințe de presă lărgite întrebărilor jurnaliștilor.

Iosub Robert
Un comentariu la “În atenția domnului primar Dragoș Chitic și a Consiliului Local Piatra-Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *