Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Asaftei, despre raportul GRECO

În cadrul conferinței de presă care a avut loc vineri, 13 aprilie, susținută la sediul filialei ALDE Neamț, președintele Ion Asaftei a abordat și subiecte de interes național, precum raportul GRECO (Grupul Statelor împotriva Corupției din cadrul Consiliului Europei).

Acest raport vizează legea privind statutul judecătorilor şi al procurorilor, legea privind organizarea sistemului judiciar şi legea privind Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), adoptate recent de Parlamentul României.

Acest organism este unul birocratic, care își desfășoară activitatea  la Bruxelles. Ca și acum vreo trei ani, când ministrul justiției era doamna Prună, cea care spunea că drepturile și libertățile sunt un lux, acest GRECO își permite să acuze nefondat și să dea ordine instituțiilor din România.”, a precizat Ion Asaftei.

Totodată, Ion Asaftei a punctat că atacul GRECO este un răspuns la dezvăluirile care privesc „Statul paralel” Potrivit acestuia, „Statul paralel” a călcat în picioare statul de drept și democrația și a distrus cu ajutorul DNA vieți și destine.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *